Απαράδεκτη η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 10:32

Απαράδεκτη η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς

Αποχωρήσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης... Με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής κορυφαία θέματα έρχονται προς συζήτηση τα ... ξημερώματα! 

Το δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί λάθος και η παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Κεφαλονιά κάνει πως δεν το βλέπει… 

Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες μίας απαράδεκτης λειτουργίας ή για την ακρίβεια … δυσλειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό ήταν και το γεγονός που οδήγησε και την παράταξη της Ενωμένης Τετράπολης να αποχωρήσει από την συνεδρίαση, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα είχαν συζητηθεί μόλις 4 θέματα της ημερήσιας διάταξης και υπήρχαν μπροστά άλλα 27 μεταξύ αυτών και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κεφαλονιάς!

Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκη Αλυσανδράτο να δυναμιτίζει την συζήτηση από την αρχή και να μην αφήνει τον επικεφαλής των ΦΙΚΟ Ηλία Παρίση να βάλει ως κατεπείγων το θέμα των «Κόκκινων Δανείων» στην Κεφαλονια.

DSC 0085

Και λειτουργεί λάθος ένα δημοτικό συμβούλιο, όταν σταθερά γίνεται με 30 και 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη και ξεκινάει 45 λεπτά με 1 ώρα μετά την προγραμματισμένη του έναρξη, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης των συμβούλων.

Χθες το Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε τις μικρές ώρες στις… 3.35 τα ξημερώματα με κορυφαία θέματα για την Κεφαλονιά να έρχονται προς συζήτηση τις πρώτες ώρες της ημέρας!

Και αυτό δεν έγινε μόνο χθες, αλλά επαναλαμβάνεται συνεχώς... 

Τυχαίο ή κάποιοι επιδιώκουν να φτάνουμε σε αυτές τις «άγριες» ώρες που δεν παρακολουθεί και κανείς;

Γιώργος Χαλαβαζής 

DSC 0099

 




00 inkefalonia general ad 300X250