Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Κύριε Κεκάτε, πλέον δεν μπορείτε να μας... ξεγελάσετε, σας μάθαμε!»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 18:29

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Κύριε Κεκάτε, πλέον δεν μπορείτε να μας... ξεγελάσετε, σας μάθαμε!»

Μια απάντηση απο τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον αντιδήμαρχο τουρισμού 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στον αντιδήμαρχο τουρισμού για Ευάγγελο Κεκάτο για τα όσα υβριστικά του προσάπτει στην χθεσινή του ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει: 

"Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, ασκώντας το δικαίωμα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, εξέφρασα στον πολυταξιδεμένο μας αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κεκάτο το παράπονο μου για την μη παρουσία του στο 2ο EUSAIR Forum στα Ιωάννινα αλλά και την απορία μου για την έκδοση Δελτίου Τύπου από το Δήμο Κεφαλονιάς για τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο forum.

Στo 2ο EUSAIR Forum που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 11 & 12 Μαΐου, συμμετείχα προσωπικά ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μαζί με τη Διευθύντρια κα Μπέλλα Κούρκουλου Κοντογιαννάτου.

Επρόκειτο για ένα σημαντικό forum τα συμπεράσματα του οποίου θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν χρηματοδοτικά εργαλεία που θα εφαρμοστούν στο νομό μας τόσο σε επίπεδο Δήμου όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων. Συμμετείχαν μάλιστα ως ομιλητές Έλληνες υπουργοί, Έλληνες ευρωβουλευτές,

Ευρωπαίοι επίτροποι και αξιωματούχοι καθώς και αντιπρόσωποι από τις χώρες της Αδριατικής.

Παρακολούθησα τις εργασίες, που έλαβαν χώρα σε μια μικρή σχετικά αίθουσα, από την αρχή ως το τέλος και δεν απουσίασα ούτε μια στιγμή. Όμως ο κ. Κεκάτος δεν εμφανίστηκε καθόλου.

Μπορεί να φωτογραφήθηκε στην είσοδο της αίθουσας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και παρακολούθησε τις εργασίες του forum.

Εξάλλου όταν τον ρώτησα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μου αναφέρει τους ομιλητές, τα συμπεράσματα, τις διαπιστώσεις αυτός δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση.

Επιστρέφω λοιπόν τον χαρακτηρισμό του ψεύτη που μου αποδόθηκε και δηλώνω ότι δεν συκοφαντώ ποτέ, αλλά συκοφαντούμαι από ανθρώπους «μικρούς».

Πιστεύω όμως ότι ο λαός της Κεφαλονιάς που είναι αυτός που πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και παρουσίας εκπροσώπου του νησιού σε οποιαδήποτε εκδήλωση, δικαιούται να γνωρίζει κάτι περισσότερο από μια φωτογραφία δίπλα σε μια αφίσα και ένα χαμόγελο.

Κ. Κεκάτε, μπορεί το μυστικό της ευτυχίας σας να είναι τα ασταμάτητα ταξίδια όπου υφήλιος για ακόμα δύο χρόνια, χρηματοδοτούμενα μάλιστα από το στέρημα των δημοτών μας, όμως σας διαβεβαιώνω ότι πλέον δεν μπορείτε να μας ξεγελάσετε ... σας μάθαμε!!

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 Σε νέα απάντησή του, ο αντιδήμαρχος τουρισμου συνεχίζει να κάνει πως δεν... καταλαβαίνει για τον λόγο που τον εγκαλεί ο Θεόφιλος Μιχαλάτος... 

Κατανοώ την παραληρηματική ανταπάντηση του κ. Μιχαλάτου, διότι δεν γνωρίζει αγγλικά, ώστε να κατανοήσει την επιστολή που μου απηύθυνε το Συνέδριο ευχαριστώντας με για την συμμετοχή μου στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα.

Θα μπορούσε πάντως να απευθυνθεί σε έναν μεταφραστή, ώστε να μην υποπίπτει σε αφελή πλάνη, ούτε να πέφτει τόσο χαμηλά πολιτικά θεωρώντας μάλιστα ότι με αυτόν τον τρόπο ασκεί αντιπολίτευση.

Κρίμα που αν και κατά δήλωση του είναι "Μέγας" συνεχίζει τις μπαρουφολογίες. Και μπορεί αυτός ο χώρος δράσης (της μπαρουφολογίας) να του είναι οικείος πολιτικά και λεκτικά, θα πρέπει όμως να μάθει να δέχεται την αλήθεια. Ίσως έτσι κάποια στιγμή μάθει τι εστί ουσιαστική και χρήσιμη πολιτική κριτική.

Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Ευάγγελος Κεκάτος

ΥΓ) Επισυνάπτεται ξανά το ευχαριστήριο προς το πρόσωπό μου, θεωρώντας πως και με τη βασική γνώση της Αγγλικής, μπορεί κάποιος να κατανοήσει το αυτονόητο...

Παρακάτω η χθεσινή ανακοίνωση - απάντηση του αντιδήμαρχου τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου, στην σοβαρή καταγγελία του Θεόφιλου Μιχαλάτου:

Με έκπληξή μου, στο συμβούλιο της 14ης Ιουνίου διαπίστωσα την μεγάλη επικοινωνιακή «αναβάθμιση» του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, σε θέματα κριτικής για την τουριστική πολιτική του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Συγκεκριμένα, μετά την 6ετή εμμονή του κ. Μιχαλάτου με το πρόσωπό μου, απαξιώνοντας, προσβάλλοντας και χλευάζοντας κάθε πρόταση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου σε θέματα τουριστικής προβολής, μετά την αδυναμία κατάθεσης έστω και συμβολικά μιας πρότασης περί βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έκανε τη μεγάλη του υπέρβαση μπαίνοντας και στον χώρο του ψεύδους...

Ο ψεύτης λοιπόν, κ. Μιχαλάτος, που δήλωσε εν γνώση του ψευδώς και συκοφαντώντας με ότι δεν παρέστην στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα (στο οποίο παρεμπιπτόντως ούτε κι εγώ τον συνάντησα), θεώρησε ως επιχείρημα τα ασύστολα ψέματα. Για να τελειώνουμε μια κι έξω με αυτά, επισυνάπτω τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές και του λόγου του κ. Μιχαλάτου το ψευδές:

1. Το σχετικό δελτίο τύπου
2. Φωτογραφική απόδειξη με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, κ. Νικολούζο
3. Ευχαριστήριο του συνεδρίου για τη συμμετοχή μου

Ολοκληρώνοντας, με ενδιαφέρον αναμένω την περαιτέρω επικοινωνιακή κατρακύλα του κ. Μιχαλάτου σε τουριστικά θέματα που χρήζουν κριτικής, συγχαίροντάς τον ταυτόχρονα για τα ασύστολα ψέματα που επιπολαίως και εν γνώση του εκτόξευσε κατά πάγια συνήθειά του.

ΥΓ) Για καθαρά πληροφοριακούς λόγους, αναφέρω ότι στο parasite που επιμελώς οργανώνει ο κ. Μιχαλάτος, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ο διαχειριστής του να ενημερωθεί από εμένα, ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, για το συγκεκριμένο συνέδριο. Αντί αυτού, επιδίδεται σε παραπληροφόρηση με επαγγελματίες λασπολόγους.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Ευάγγελος Κεκάτος




00 inkefalonia general ad 300X250