Απίστευτη καταγγελία Θεόφιλου για Κεκάτο: «Δεν εμφανιστήκατε στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα!» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 13:53

Απίστευτη καταγγελία Θεόφιλου για Κεκάτο: «Δεν εμφανιστήκατε στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα!» (video)

Σε δύσκολη θέση ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο οποίος απάντησε με ύβρεις...

Απίστευτη καταγγελία από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο θέμα Νο 32 που έφτασε να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο τις πρώτες πρωινές ώρες (!) και αφορούσε τις μετακινήσεις του αντιδημάρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαλάτος, τόσο ο ίδιος, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς, όσο και ο εν λόγω αντιδήμαρχος ο οποίος θα εκπροσωπούσε τον Δήμο Κεφαλονιάς, ήταν προσκεκλημένοι στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα το οποίο αφορούσε την Στρατηγική της Ε.Ε. για την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου.

Η καταγγελία του κ. Μιχαλάτου , έγκειται στο γεγονός ότι «ο κ. Κεκάτος δεν εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο Φόρουμ, ούτε την προηγούμενη, ούτε την ημέρα που αυτό διεξαγόταν στο ξενοδοχείο Hotel du Lac!» λέγοντας χαρακτηριστικά «στις δύο μέρες που ήμουν εκεί δεν σας είδα πουθενά. Μάλιστα, επειδή από τύχη μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο, διαπίστωσα ότι ήρθατε αφού είχε τελειώσει το Φόρουμ!».

Και αυτό είναι αναμφίβολα ένα γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά.

Το παράδοξο είναι πως λίγες μέρες μετά, βγήκε Δελτίο Τύπου από τον κ. Κεκάτο, ο οποίος περιέγραφε τα γεγονότα σαν να ήταν εκεί!

Στις επίμονες ερωτήσεις του κ. Μιχαλάτου, για το ποιοι μίλησαν και τι ακριβώς έγινε στο Φόρουμ, ο κ. Κεκάτος μη έχοντας τι να απαντήσει, σίγησε και καταφέρθηκε με ύβρεις εναντίον του κ. Μιχαλάτου. 

Κλείνοντας ο κ. Μιχαλάτος, ευχήθηκε η εκπροσώπηση του δήμου Κεφαλονιάς σε άλλες εκδηλώσεις, να μην είναι σαν αυτή που ήταν στα Ιωάννινα!

Στο ίδιο θέμα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Διονύσης Αραβαντινός αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κεφαλονιάς, η οποία αναφέρει αρκετές ανακρίβειες και «αστοχίες» που δυσχεραίνει την προβολή της Κεφαλονιάς στο Εξωτερικό, όπως ότι η Κεφαλονιά βρίσκεται... μέσα στην ζώνη των σεισμών!

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συζήτηση

https://www.youtube.com/watch?v=8BvDakMugp0

 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250