Όχι και τόσο... μπετόν αρμέ η Δημοτική Αρχή!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 14:16

Όχι και τόσο... μπετόν αρμέ η Δημοτική Αρχή!

Διέγραψε η «Ισχυρή Κεφαλονιά» τον πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Τζωρτζάτο - «Μιλάει» την Δευτέρα ο Τζωρτζάτος με Συνέντευξη Τύπου στο Αργοστόλι 

Δεν μοιάζει πλέον και τόσο με... μπετόν αρμέ (όπως κατά το παρελθόν και κατ’ επανάληψη είχε επικαλεστεί ο αναπληρωτής δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης) η Δημοτική Αρχή, καθώς υπάρχουν εξελίξεις και είναι μάλιστα σημαντικές.

Η παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» προέβη σήμερα το μεσημέρι στην διαγραφή του πρώην προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γιώργου Τζωρτζάτου, μην αντέχοντας την διαφοροποίηση και την – κατά άλλους γόνιμη- κριτική που έχει ασκήσει το τελευταίο διάστημα στον Δήμο το – πρώην πια – κορυφαίο στέλεχος.

Μάλιστα για το λόγο συνεκλήθη σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας με εισήγηση την διαγραφή Τζωρτζάτου από την παράταξη, η οποία και ομόφωνα αποφασίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που επιλέγεται αυτή η «λύση» από την παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» για τους διαφωνούντες προς την πολιτική της δημοτικής Αρχής, καθώς και στην προηγούμενη θητεία είχαν διαγραφεί αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που διαφωνούσαν.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επισημοποίση ανακοίνωση για την διαγραφή απο τον Δήμο Κεφαλονιάς. 

«Μιλάει» την Δευτέρα ο Τζωρτζάτος με Συνέντευξη Τύπου

Ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και όπως μάθαμε, την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 2.30 μ.μ. έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο «Μουίκης» στο Αργοστόλι, όπου αναμένεται να «μιλήσει» για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και οδήγησαν στην διαγραφή του.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250