Δ. Αραβαντινός: «Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει και δεν επισκευάζετε το Γυμνάσιο της Αγίας Θέκλης και το αφήνετε να ρημάζει;» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 15:03

Δ. Αραβαντινός: «Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει και δεν επισκευάζετε το Γυμνάσιο της Αγίας Θέκλης και το αφήνετε να ρημάζει;» (video)

Σημαντικές ερωτήσεις προς την Δημοτική Αρχή

Σημαντικά ερωτήματα για το Γυμνάσιο της Αγίας Θέκλης και γιατί αυτό δεν επισκευάζεται, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός.

Ο κ. Αραβαντινός είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν προχωράμε σε επισκευή του Γυμνασίου της Αγίας Θέκλης; Εχει χαρακτηριστεί κίτρινο. Ρωτώ πόσα είναι αυτά τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την επισκευή του, ούτως ώστε τα παιδιά να φιλοξενηθούν στον φυσικό τους χώρο, ο οποίος αυτή τι στιγμή ρημάζει; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να το κάνουμε;

Η εκτίμηση και με ερωτήσεις που έχω κάνει είναι πως δεν είναι πάνω από 20.000 ευρώ για την επισκευή τους. Οπότε γιατί δεν αναλαμβάνει ο Δήμος την επισκευή του, αφού το ποσό δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλο».

kouv 2kouv 3

Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος Παλικής, αναφέρθηκε και στους... κουβάδες που παρατηρήθηκαν στην οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου, οι οποίοι όπως μάθαμε έχουν μπει για να μην στάζει το νερό της βροχής στο παρκέ του κλειστού.

Παρακάτω όσα ειπώθηκαν για το θέμα

https://www.youtube.com/watch?v=FknfxZQ6Fjk




00 inkefalonia general ad 300X250