"Φάουλ" της ΚΕΔΗΚΕ σε ΑμέΑ (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 11:04

"Φάουλ" της ΚΕΔΗΚΕ σε ΑμέΑ (video)

Τα θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Μινέτος

Το θέμα της πολιτικής του Δήμου, όσον αφορά τα ΑμέΑ έφερε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Μινέτος.

Ο κ. Μινέτος, εύστοχος πάντα στις τοποθετήσεις του, ανέφερε ένα περιστατικό στον Δημοτικό Κινηματογράφο, στο οποίο σημειώθηκε «φάουλ» της ΚΕΔΗΚΕ προς έναν συνάνθρωπό μας ΑμέΑ.

Όπως ανέφερε, «ένας συνάνθρωπος μας, Άτομο με Αναπηρία, θέλησε πρόσφατα να παρακολουθήσει μια ταινία στον Δημοτικό Κινηματογράφο, επιδεικνύοντας την κάρτα ΑμεΑ που διαθέτει, ωστόσο δεν του επετράπη η είσοδος με την αιτιολογία ότι έπρεπε να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Δεν είχε όμως τα χρήματα για να πληρώσει το εισιτήριο και χρειάστηκε τελικά να του καταβάλλουν κάποιοι άλλοι το κόστος του εισιτηρίου για να λήξει το επεισόδιο που δημιουργήθηκε» ήταν τα λόγια του.

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή έκανε λόγο για ατυχές περιστατικό και ότι ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στο ταμείο δεν εφάρμοσε την οδηγία της ΚΕΔΗΚΕ.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, ο Άγγελος Κωνσταντάκης, από εδώ και στο εξής όσοι έχουν κάρτα ΑμέΑ θα μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν αντίτιμο.

Όμως έπρεπε να συμβεί αυτό το περιστατικό, για να κοιτάξουμε τους συνανθρώπους μας που είναι Άτομα με Αναπηρία.

https://www.youtube.com/watch?v=5nwq7lDgyC4




00 inkefalonia general ad 300X250