Η "Ενωμένη Τετράπολη" για το δημοσίευμα του HOT DOC

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 11:20

Η "Ενωμένη Τετράπολη" για το δημοσίευμα του HOT DOC

Συνειδητά, και σε ικανή χρονική απόσταση από το γεγονός, 'όλοι όσοι παροικούμε στην Κεφαλλονια και ασχολούμεθα με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, δηλώνουμε ότι προφανώς και δεν εκπλαγήκαμε από το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOT DOC σχετικά με τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής του κ Αλέξανδρου Παρίση.


Επίσης ούτε και η Δημοτική Αρχή μπορεί να προσποιηθεί οτι εξεπλάγει από το περιεχόμενο αφού όπως δηλώνει, αφ ενός μέν εγνωριζε όλες τις καταγγελίες του δημοσιεύματος, αφ ετέρου δε, οι καταγγελίες αυτές κατά την άποψη της, δεν την αγγίζουν και έχουν τεθεί στο αρχείο από υπερκείμενες διοικητικές αρχές.

Όσον αφόρα την ουσία, το δημοσίευμα δεν απέχει από τις εκτιμήσεις του συνόλου της αντιπολίτευσης αλλά και της κοινωνίας, για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η Δημοτική Αρχή.

Πάμπολλες μάχες και εντάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, δελτία τύπου, καταγγελίες, διαμαρτυρίες, ενστάσεις, προσφυγές, εκ μέρους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας και έχουν απορριφτεί από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων με την πρακτική της σιωπηρής δίμηνης σιωπής.

Με απόφαση της Δημοτικής αρχής η συμμετοχή της αντιπολίτευσης στα διάφορα όργανα και επιχειρήσεις του Δήμου είναι είτε μονοπρόσωπη είτε χωρίς συμμετοχή δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις πρακτικά ανύπαρκτη.

Οι απ ευθείας αναθέσεις, οι κατατμήσεις, η προχειρότητα κτλ χαρακτηρίζουν το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Μετά τα παραπάνω εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποίος είναι ο λόγος για τον οποίο το μακρύ χέρι της Δημοτικής αρχής επιτέθηκε με τόση σφοδρότητα και ασυναρτησία τόσο στην εκδότρια του KefaloniaPres, που απλώς αναδημοσίευσε τα αναφερόμενα στο περιοδικό HOTDOC, όσο και επί δικαίων και αδίκων.

Όσον αφορά την επίθεση του σε πρόσωπα πρώην δημάρχων θα του υπενθυμίσουμε ότι οι ευθύνες δεν συμψηφίζονται.

Τώρα κρίνονται τα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής για τα οποία αυτή ευθύνεται στο ακέραιο.

Κανένα λάθος, παράλειψη, η πρόθεση των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών δεν παραγράφει τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής του κ Παρίση.

Οι προηγούμενοι έχουν κριθεί και η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει για να κρυφτεί.

Οι συνεχείς λεκτικές επιθέσεις στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και πρόσφατα στο KefaloniaPress, σημαίνουν απόπειρα φίμωσης και απόκρυψης από το πλατύ κοινό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Προφανώς η δημοσιότητα που δόθηκε σε τοπικό επίπεδο από το KefaloniaPressστα αναφερόμενα στο HOTDOCενόχλησε σφόδρα την Δημοτική Αρχή και απετέλεσε την αφορμή της προσωπικής επίθεσης στην κ Χίονη, την όποια βάσιμα πιθανολογούμε, σαν συνέχεια και συνέπεια όλων των παραπάνω.

Συνιστούμε στην Δημοτική Αρχή να κατεβάσει τους τόνους να δεχθεί την συμμετοχή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στα όργανα του Δήμου (διατηρώντας προφανώς αυτά την πλειοψηφία) και να εργαστεί για το καλό των Δημοτών χωρίς παρωπίδες.

Αργοστόλι 18 Ιουλίου 2016

Γραφείο Τύπου

Δημοτικές Παράταξης

"ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ"




00 inkefalonia general ad 300X250