Αραβαντινός για Μαντζαβινάτειο: «Τέρμα οι εκδηλώσεις “Τσάι και συμπάθεια”. Πρέπει να υπάρξει ένας παρεμβατισμός πιο ακτιβιστικός»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 16:06

Αραβαντινός για Μαντζαβινάτειο: «Τέρμα οι εκδηλώσεις “Τσάι και συμπάθεια”. Πρέπει να υπάρξει ένας παρεμβατισμός πιο ακτιβιστικός»

Δυναμική τοποθέτηση Διονύση Αραβαντινού για το Μαντζαβινάτειο

Δυναμική ήταν η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύση Αραβαντινού, στην χθεσινή λαϊκή συνέλευση που κάλεσε η Λαϊκή Επιτροπής Παλλικής στο Ληξούρι, όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Μαντζαβινάτειο που έχουν συντελέσει στην αποδόμησή του .

«Το Μαντζαβινάτειο αντιμετωπίζει μία αποδόμηση εδώ και χρόνια. Τώρα ερχόμαστε και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μπάχαλο των μετακινήσεων» ήταν τα πρώτα του λόγια και μεταξύ άλλων κατέληξε: «Πρέπει να σταματήσουμε τις εκδηλώσεις ανάμεσα σε “ τσάι και συμπάθεια”. Πρέπει να υπάρξει ένας παρεμβατισμός πιο ακτιβιστικός».

Ακούστε όλη την τοποθέτησή του 

 


Record music and voice >>

Στην λαϊκή συνέλευση το παρών έδωσαν οι γιαττροί Γεράσιμος Θεοφιλάτος, Νόπης Αλεξανδροπούλου, Γιώργος Κουρής,  ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, ο επικεφαλής των ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος, οι Βαγγέλης Φαρακλός και Βαγγέλης Βαλλιάνος ως εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής Παλλικής, ο Δημήτρης Μαντζουράτος, ο Ιωσήφ Λουκέρης , η Ελπίδα Κατσαϊτη και πλήθος κόσμου που ήθελε να ακούσει για το Μαντζαβινάτειο.

Στην συνέλευση καθορίστηκαν οι μορφές αντίδρασης για το Μαντζαβινάτειο.

Γιώργος Χαλαβαζής 




00 inkefalonia general ad 300X250