Αιχμές Αλυσανδράτου για την διαχείριση στον πρώην δήμο Πυλαρέων - Αραβαντινός: «Σταματήστε να ξιφουλκείτε κατά των προηγούμενων δημάρχων» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 13:17

Αιχμές Αλυσανδράτου για την διαχείριση στον πρώην δήμο Πυλαρέων -  Αραβαντινός: «Σταματήστε να ξιφουλκείτε κατά των προηγούμενων δημάρχων» (video)

Αιχμές για την διαχείριση του πρώην δήμου Πυλαρέων ( και υπόνοιες κατά του πρώην δημάρχου Μάρκου Κοτσιλίνη) σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές, άφησε κατά την τοποθέτησή του στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου Μάκης Αλυσανδράτος.

Το συγκεκριμένο θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο με τίτλο «Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 Δήμου Κεφαλονιάς» και το εισηγήθηκε η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σοφία Γαρμπή και εκεί ο κ. Αλυσανδράτος, δεν άφησε ασχολίαστη την οφειλή που υπάρχει.

«Ο πρώην δήμος Πυλάρου λέει ότι δεν παρέδωσε οφειλή και έρχεται τώρα το ΤΣΜΕΔΕ και λέει πως ο Δήμος Πυλάρου μου οφείλει. Προφανώς για να το φέρει στο συμβούλιο η κυρία αντιδήμαρχος δεν έχουν βρεθεί αποδείξεις και παραστατικά, άρα υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και να πω πως δεν υπάρχει θέμα. Δεν κατηγορώ κανέναν, μπορεί να είναι κακοδιαχείριση, μπορεί να είναι παράβαση καθήκοντος, όμως 70.000 ευρώ που θα μπορούσαν να είναι έργα στην Πύλαρο θα πληρωθούν ως οφειλή. Θα διεκδικήσω να βρεθεί η άκρη ».

Ακούστε παρακάτω το ηχογραφημένο.


Voice Recorder >>

 

 

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά : «Αν θέλετε να πάμε καλά σαν Κεφαλονιά, εκεί που υπάρχουν σκιές βάλτε τάξη»

https://www.youtube.com/watch?v=rhP25DzbxHA

Αραβαντινός: «Σταματήστε να ξιφουλκείτε κατά των προηγούμενων δημάρχων – Προσπαθήστε να παράγετε έργο»

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Διονύσης Αραβαντινός τόνισε από την πλευρά του: «Έξι χρόνια από την στιγμή που ξεκίνησε η Δημοτική βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο σημείο να καταφέρεστε σε προηγούμενους. Πρέπει να παρουσιάσετε έργο και δεν έχετε παρουσιάσει έργο ούτε ενός ευρώ.
Κύριε Αλυσανδράτε δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό το μένος που έχετε για τους προηγούμενους δημάρχους της περιοχής. Θα πρέπει να περιμένετε αποφάσεις της δικαιοσύνης και όχι να ασκείτε εσείς χρέη δικαστή. Αντί να λέτε ότι δεν πήρατε κανένα δάνειο καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να εισπράξετε από τα 6 εκατομμύρια οφειλές, περισσότερα από τα χρήματα που μέχρι τώρα έχετε εισπράξει. Προσπαθήστε να δώσετε το δικό σας στίγμα με παραγωγή δουλειάς».

Δείτε παρακάτω το βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=rls4Gc0KHpM




00 inkefalonia general ad 300X250