Παραλίγο «μακελειό» για ένα βυτιοφόρο στην… σκιά της «Καθαριότητας ΕΠΕ»! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 10:43

Παραλίγο «μακελειό» για ένα βυτιοφόρο στην… σκιά της «Καθαριότητας ΕΠΕ»! (video)

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου χωρίς εντάσεις και καβγάδες δεν γίνεται και δυστυχώς ούτε η χθεσινή συνεδρίαση αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα! Το θέμα που «άναψε τα αίματα» ήταν η παραχώρηση βυτιοφόρου από την Διαδημοτική στην ΔΕΥΑΚ, στην κουβέντα... μπλέχτηκε και η «Καθαριότητα ΕΠΕ» και η σχέση της με την Δημοτική Αρχή και η σύρραξη μεταξύ πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης γενικεύτηκε.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Νίκου Ανουσάκη και του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλη Ρουχωτά, αλλά και του επικεφαλής των ΦΙ.Κ.Ο. Ηλία Παρίση, λίγο έλειψε να τινάξει την συνεδρίαση στον αέρα!

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν έντονη αντιπαράθεση, πάνω στις... σκιές που υπάρχουν στην «Καθαριότητα ΕΠΕ» με τον Ανουσάκη να λέει στον Ρουχωτά: «Μάλλον μικρός ήθελες να γίνεις εισαγγελέας και να ανακαλύπτεις σκάνδαλα, αλλά δεν σου έκατσε», ο Ρουχωτάς απάντησε πως «είσαι ένας αποτυχημένος δικολάβος» . Η κουβέντα ξέφυγε και τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα με τον Ανουσάκη να λέει στον Ρουχωτά «Είσαι αποτυχημένος μηχανικός. Έχεις κτίσει το γήπεδο του Ληξουρίου σε οικόπεδο ιδιώτη».

"Σαν να τσιμπάει μία μύγα τη Δημοτική Αρχή όταν έρχεται για συζήτηση θέμα με την “Καθαριότητα ΕΠΕ”.

Ο Γιάννης Κουρούκλης από την Λαϊκή Συσπείρωση, δήλωσε πως «Σαν να τσιμπάει μία μύγα τη Δημοτική Αρχή όταν έρχεται για συζήτηση θέμα με την “Καθαριότητα ΕΠΕ”. Είναι σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, Δημοτικοί Υπάλληλοι ή είναι της Καθαριότητας ΕΠΕ; ».

Η ένταση βέβαια δεν έλεγε να κοπάσει και η ... μπάλα του Νίκου Ανουσάκη πήρε και τον επικεφαλής του ΦΙ.ΚΟ. Ηλία Παρίση, λέγοντάς του «Είναι άσχετος δεν ξέρει τι λέει... δεν θα μας βγάλει έξω ο φίκος και το γιασεμί!».

Οι κουβέντες αυτές του Ανουσάκη, όπως ήταν λογικό προσέβαλαν τον Ηλία Παρίση, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να ανακαλέσει: «Ο Ανουσάκης δεν σέβεται τίποτα και κανέναν, Βγάλτε τον έξω. Με προσβάλει συνεχώς».

Θεόφιλος: "Αν υπήρχε τεστ αλήθειας, εμείς θα περνάγαμε, εσείς δεν ξέρω..."

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος δήλωσε: «Εμείς όσο θα ήμαστε στο δημοτικό συμβούλιο, θα φωνάζουμε είναι ότι κακώς δεν μετέχουμε στο διοικητικό συμβούλιο της διαδημοτικής» και συνέχισε: «Αν υπήρχε τεστ αλήθειας εμείς θα το περνάγαμε, δεν ξέρω αν θα περνάγατε εσείς. Εμείς δεχόμαστε την “Καθαριότητα ΕΠΕ” εκεί που την είχαμε αφήσει πριν από τρία χρόνια. Εμείς αντιστεκόμαστε και πάντα επώνυμα διαμαρτυρόμαστε στο η “ Καθαριότητα ΕΠΕ” να γίνει εργαλείο δικό σας».

Τελικά το θέμα της παραχώρησης του βυτιοφόρου στην ΔΕΥΑΚ, δεν πέρασε, καθώς κατά ψήφισε η αντιπολίτευση και «παρών» η Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρακάτω το βίντεο με ολόκληρη την συζήτηση του θέματος

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=vSTp1qDkOOQ

DSC 0181DSC 0182DSC 0183DSC 0191DSC 0184DSC 0188DSC 0189DSC 0192DSC 0199DSC 0201DSC 0206DSC 0207DSC 0208DSC 0210DSC 0211DSC 0214DSC 0215




00 inkefalonia general ad 300X250