Κλείσιμο Ταχυδρομείου Αγίας Ευφημίας - Τι θυμήθηκες βρε Αραβαντινέ; (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 11:22

Κλείσιμο Ταχυδρομείου Αγίας Ευφημίας - Τι θυμήθηκες βρε Αραβαντινέ;  (video)

Το θέμα με το αιφνίδιο κλείσιμο των γραφείων του ταχυδρομείου της Αγίας Ευφημίας είναι σοβαρό και πρέπει το συντομότερο να βρεθεί λύση, ωστόσο ό,τι δεν... θυμήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μάκης Αλυσανδράτος, από την Πύλαρο, το θυμήθηκε ο Διονύσης Αραβαντινός από το Ληξούρι!

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» πήρε τον λόγο και έθεσε το ζήτημα ως κατεπείγων, ζητώντας να βγει ένα ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου πριν την σημερινή λαϊκή συνέλευση (στις 7 το απόγευμα) στην Αγία Ευφημία.

Η δημοτική αρχή δεν δέχθηκε να μπει ως κατεπείγων στην... κατεπείγουσα συνεδρίαση, ο αντιδήμαρχος Αλυσανδράτος αρκέστηκε να πει ένα ... «Διονύση με πρόλαβες» (έστω και αν είχαν περάσει ήδη τρείς ώρες από την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και κανείς από την Δημοτική Αρχή δεν είχε σκεφτεί να το θέσει ως ζήτημα) και τελικά το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου που θα αποτελούσε εφαλτήριο για να ξεκινήσει η σημερινή συζήτηση στην λαϊκή συνέλευση δεν ήρθε ποτέ! Ωραιότατα!

Παρακάτω το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=B8lO5UNhgIE




00 inkefalonia general ad 300X250