«Κανονιές» από τους ΦΙ.Κ.Ο. προς την Δημοτική Αρχή

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 19:18

«Κανονιές» από τους ΦΙ.Κ.Ο. προς την Δημοτική Αρχή

Πολλές «κανονιές» από τους ΦΙ.Κ.Ο. δέχθηκε χθες η Δημοτική Αρχή. Κάτι το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μ. Τρίτης, κάτι τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, έφεραν την έντονη κριτική.

Ιδιαιτέρως καυστικώς ήταν χθες ο Ιωσήφ Λουκέρης , ο οποίος έριξε τα «βέλη» του προς την Δημοτική Αρχή κατηγορώντας την για «διγλωσσία», ότι δηλαδή άλλα έλεγε πριν τις Εθνικές εκλογές, άλλα μετά τις Εθνικές Εκλογές που κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διάβασε και έναν πολιτικό λόγο υποψηφίου, στο οποίο ο Διονύσης Λυκούδης στρεφόταν τότε εναντίον του Αλέξανδρου Παρίση σε παλαιότερη εκλογική αναμέτρηση για την Νομαρχία Κεφαλονιάς.

Ακούστε εδώ όλη την τοποθέτησή του.


Record and upload audio >>

DSC 0434

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλίας Παρίσης, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο προχθεσινό επεισόδιο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αργοστόλι, ωστόσο ήταν ιδιαιτέρως καυστικός στην τοποθέτησή του.


Record music and voice >>

 

DSC 0394

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Πολλοί κάτοικοι πήραν το λόγο για να διαμαρτηρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο Ληξούρι.

Πολλά και ενδιαφέροντα κατέθεσε υπό την μορφή... ερωτήσεων, για την απαξίωση που έχει υποστεί το Ληξούρι από την Δημοτική Αρχή, ο Διονύσης Περδίκης

Ακούστε παρακάτω τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του προς την δημοτική Αρχή και τις απαντήσεις που πήρε


Record music and voice >>.




00 inkefalonia general ad 300X250