«Μακελειό» στο δημοτικό συμβούλιο! Σκηνές χάους και κουβέντες για "χούντα" και "χαφιέδες"! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 23:02

«Μακελειό» στο δημοτικό συμβούλιο! Σκηνές χάους και κουβέντες για "χούντα" και "χαφιέδες"! (video)

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ζήσαμε σκηνές... απόλυτου χάους και παράνοιας στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς και οι κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν χειρότερες από ποτέ! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, έχασε για μία ακόμη φορά την ψυχραιμία του και επιτέθηκε τόσο στον επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλία Παρίση, όσο και στον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλη Ρουχωτά με βαριές εκφράσεις!

Διονύσης Λυκούδη: «Ηλία Παρίση είσαι ο Στρατηγός της Χούντας»

«Σας έχουν μείνει κατάλοιπα από την στρατιωτική σας θητεία επί χούντας κ. Παρίση. Εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο και διατάγματα για το ποιοι θα παρευρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια να τα αφήσετε για την επόμενη ζωή όταν θα ξαναγίνεις ο Στρατηγός της Χούντας» ήταν τα σκληρά λόγια του Διονύση Λυκούδη, ο οποίος με αυτό τον τρόπο απαντούσε στον επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. που πριν μερικές μέρες με ανακοίνωσή του στον Τύπο είχε θέσει ως θέμα για την συμμετοχή του στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο στο Ληξούρι με μοναδικό θέμα τα προβλήματα της Παλικής μετά τον σεισμό.

Ακούστε τη ηχητικό


Audio recording >>

 Εν συνεχεία, τη στιγμή που ο Βασίλης Ρουχωτάς προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Ηλία Παρίση, ο Διονύσης Λυκούδης επανήλθε... δριμύτερος λέγοντας στον Ρουχωτά πως «ο μπάρμπας σου που σε διόρισε ήταν ναυτοδίκης της Χούντας».
«Πάψε ηλίθιε» απάντησε ο Ρουχωτάς, ο Διονύσης Λυκούδης ανταπάντησε «Ηλίθιο να πεις τη γυναίκα και το γιό σου» και η κατάσταση κάπου εκεί εκτροχιάστηκε εντελώς.

Από την αντιπολίτευση και την μεριά της Λαϊκής Συσπείρωσης, έκαναν λόγο για «Χαφιέδες που γνωρίζουν τα πάντα για τον κάθε σύμβουλο του δημοτικού συμβουλίου» εν συνεχεία και αποχώρησαν ομαδικώς όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ( η πρεμιέρα του συμβούλου της αντιπολίτευσης Γρηγόρη Σταμούλη στα δημοτικά συμβούλια δεν ήταν όπως θα την φανταζόταν), καταγγέλλοντας την στάση του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, δεν παρέστη στην συνεδρίαση, καθώς εδώ και καιρό έχει δηλώσει πως δεν ανέχεται τον εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής και θα επιστρέψει στα έδρανα μόλις γίνει το δημοτικό συμβούλιο στο Ληξούρι.

Πλέον η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι» για την νέα αυριανή συνεδρίαση στο Ληξούρι (Ζωντανή μετάδοση μέσα από το Inkefalonia.gr) που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και ευχή όλων είναι να μπορέσει να ολοκληρωθεί, χωρίς άλλα θλιβερά επεισόδια που δεν τιμούν το θεσμό.

https://www.youtube.com/watch?v=e7gnoG8aevQ
https://www.youtube.com/watch?v=_6AbJyCkujI




00 inkefalonia general ad 300X250