Παρέμβαση του ΕΚΚΙ και Επιτροπής Αγώνα Λειβαθούς στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 12:31

Παρέμβαση του ΕΚΚΙ και Επιτροπής Αγώνα Λειβαθούς στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Σήμερα Πέμπτη, 12 Μάρτη 2015 και ώρα 17:15 μμ το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, από κοινού με την Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς με θέμα τα οξυμένα προβλήματα των ανέργων στην Κεφαλονιά.


Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στο ζήτημα της στέγης, με αφορμή τις άστεγες οικογένειες που διαμένουν στο ίδρυμα Βαλλιάνου στη Λειβαθώ.

Η ανεργία και η εξαθλίωση είναι παιδιά του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που πιστά υπηρετούν Κυβερνήσεις, Δήμος και Περιφέρεια, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.

Η δουλειά και η στέγη αποτελεί δικαίωμα όλων και είναι κρατική ευθύνη.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της Κεφαλονιάς να δώσει μαζικό παρών στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και να δείξει έμπρακτα ότι δεν ξεγελιέται με κροκοδείλια δάκρυα για την δήθεν «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» και με προγράμματα-«ασπιρίνες» για τη δήθεν μείωση της ανεργίας (5μηνα, κοινωφελής εργασία, voucherκτλ).

Διεκδικούμε όσα μας ανήκουν στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας! Κανένας άνεργος, ημι-απασχολούμενος, ανασφάλιστος, καμία οικογένεια άστεγη!   Κανένα παιδί υποσιτισμένο! Αρκετά ματώσαμε για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών!

Όλοι και όλες στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο στις 17:15 μμ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΚΚΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ             ΖΙΑΝΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ




00 inkefalonia general ad 300X250