Eπιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη 2η Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 19:30

Eπιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη 2η Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που ήταν και τιμώμενη περιφέρεια, στη 2η Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 30 Ιανουαρίου  έως 02 Φεβρουαρίου 2015. Στην έκθεση συμμετείχαν 30 εκθέτες από τα νησιά του Ιονίου ενώ τα εγκαίνια έκανε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος  Γαλιατσάτος.

Η Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμμετείχαν με πέντε παραγωγούς προϊόντων λαδιού και οίνου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά τόσο για την παρουσία τους στην έκθεση όσο κυρίως για την άμεση ανταπόκρισή τους σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν.

Πιο συγκεκριμένα πήραν μέρος οι:

Χαρτουλιάρης Γεράσιμος με την DIVINO WINES & VINEGAR (κρασί και ξύδι)

Παποράκης Σταύρος & ΣΙΑ ΟΕ με την Farm Out (λάδι)

Καββαδίας Θέμης με την BAILEY ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΕ (λάδι)

Κοσμετάτου Ελένη <ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΣΑΤΟ> με την GENTILINI (λάδι) και

οι Τρίκαρδος Αν. & Σαριμπέγιογλου Χ. με την KEFALONIAN WINES & GOURMET (κρασί).

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αναμένεται να συμμετέχει και στην επόμενη έκθεση  τροφίμων και ποτών που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες αντίστοιχες εκθέσεις.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου Σ. Κοντονής, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Στ. Σαμοίλης, ο πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, ο εμπορικός ακόλουθος του Χονγκ Κονγκ, αντιπροσωπεία της πολωνικής πρεσβείας στην Ελλάδα, η οποία έδειξε και μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Επτανήσου, η πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού Α. Γκερέκου, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής αρμόδια για την Κοινωνική Πολιτική Κατερίνα Θανοπούλου, επαγγελματίες του κλάδου καθώς και πλήθος κόσμου.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτο στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφεριεάρχης πρωτογενούς τομέα Γ. Φοντάνας, Τουριστικής Πολιτικής Σπ. Γαλιατσάτος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θ. Χαλικιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Π. Δρακουλόγκωνας, ο Εκτελεστικός Γραμ. της ΠΙΝ Π. Ζησιμάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς& Ιθάκης Σ. Κουρής και άλλοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος.

                                        ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250