Απέφυγε να απαντήσει η Δημοτική Αρχή για την προσβολή των επαγγελματιών του νησιού από τις δηλώσεις Τζωρτζάτου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 13:29

Απέφυγε να απαντήσει η Δημοτική Αρχή για την προσβολή των επαγγελματιών του νησιού από τις δηλώσεις Τζωρτζάτου

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έριξε το θέμα στο τραπέζι, αλλά από την απέναντι πλευρά έκαναν πως δεν... άκουγαν και πως δεν καταλάβαιναν! Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, έφερε ως εκτός ημερησίας θέμα τις αιχμηρές δηλώσεις του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γιώργου Τζωρτζάτου, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στρεφόταν κατά των επαγγελματιών του νησιού, κατηγορώντας τους πως αισχροκερδούν εις βάρος της Δημοτικής Αρχής.

«Η δημοτική Αρχή, μέσω των δηλώσεων του Γιώργου Τζωρτζάτου, πρόσβαλε όλους τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς ότι αισχροκερδούν και δεν είναι σωστοί επαγγελματίες. Πρέπει να ανοίξει ένας διάλογος και να ξεκαθαριστεί από την δημοτική αρχή πως αντιλαμβάνεται τους επαγγελματίες και τι σκέφτεται γι' αυτούς και να καταδικάσει αυτές τις προσβλητικές δηλώσεις» ήταν τα λόγια του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος και σαν πρόεδρος του Επιμελητηρίου ήθελε να προασπίσει τα συμφέροντα των επαγγελματιών του νησιού.

Βεβαίως απάντηση δεν πήρε, καθώς ...οι της πλειοψηφίας έκαναν πως δεν... άκουγαν και προχώρησαν παρακάτω!

Ακούστε το ηχητικό


Record and upload audio >>

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, οι «ισχυροί» απέσυραν και το θέμα της ημερήσιας διάταξης για τον προϋπολογισμό για την ΣΑΤΑ, καθώς μετά από δύο ώρες συζήτησης επί του θέματος διαπίστωσαν πως οι σύμβουλοί τους είχαν αποχωρήσει...