Δημοτικό Συμβούλιο: Απολογισμός 2013 με «μαϊμού» αποτελέσματα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 20:25

Δημοτικό Συμβούλιο: Απολογισμός 2013 με «μαϊμού» αποτελέσματα!

«Η δημοτική αρχή μας λέει ότι σε ένα κλίμα άσχημο, κατάφερε και είχε μόνο 2 εκατομμύρια ευρώ έλλειμμα. Στη συνείδησή μας όμως, η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη. Είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ και όχι 2 που μας λέει η Δημοτική Αρχή» με αυτές τις κουβέντες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος έδωσε το στίγμα του για τα αποτελέσματα «μαϊμού» του απολογισμού – ισολογισμού του έτους 2013 για τον δήμο Κεφαλονιάς που παρουσίασε σήμερα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική Αρχή.

Φάνηκε άλλωστε ξεκάθαρα, ότι ο δήμος είχε σοβαρά προβλήματα το 2013,  από την μεριά των εσόδων, ενώ και η διαχείριση σπηλαίων (Μελισσάνη, Δρογκαράτη) και παραλιών (Μύρτος και Πλατύς Γιαλός), όπως αποδεικνύεται δεν απέφεραν τα αναμενόμενα.

Τα έξοδα άλλωστε,  λόγω των απευθείας αναθέσεων και των λάθος επιλογών αυξήθηκαν, ενώ τα έσοδα μειώθηκαν.

Θεόφιλος: «Θεωρώ ότι δεν πάει καλά ο δήμος. Εύχομαι στην κα Γαρμπή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

«Θεωρώ ότι δεν πάει καλά ο δήμος. Ο δήμος απλά καρπώνεται τα αποτελέσματα των μνημονικών μέτρων, με την μείωση των υπαλλήλων. Είναι μία ευκαιρία τώρα με την αντιδήμαρχο οικονομικών κα Σοφία Γαρμπή, να δουλέψει και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην ακούει κελεύσματα από την Δημοτική Αρχή που την ωθούν να κάνει πολιτική, χάρες και απευθείας αναθέσεις, ώστε ο δήμος να πάει μπροστά» συνέχισε ο κ. Μιχαλάτος.

Ακούστε όλη την τοποθέτησή του


Audio recording and upload >>

«Ο δήμος κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Σπύρος Σαμούρης που τοποθετήθηκε για λογαριασμό της ελάσσονος αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο δήμος κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο. Δεν θα ψηφίσουμε εμείς τον ισολογισμό-  απολογισμό του 2013, με βάση τα στοιχεία που είναι δυσμενέστερα για τον δήμο», ενώ και  ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέκος Καλαφάτης, ζήτησε τα στοιχεία των παραλιών.

Ακούστε την τοποθέτησή του


Voice Recorder >>

Το ΦΕΚ έφερε ως παράδειγμα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, για να τονίσει πως «δεν μπορείτε πλέον να συνεχίσετε να έχετε περισσότερα έξοδα, από έσοδα στον δήμο».

Ακούστε την τοποθέτησή του


Record music and voice >>

DSC 0207DSC 0208DSC 0209DSC 0210DSC 0211DSC 0212DSC 0213DSC 0214DSC 0217DSC 0218DSC 0232DSC 0233

 




00 inkefalonia general ad 300X250