Σχεδόν ομόφωνα αποφασίστηκε στο ΔΣ η μετονομασία του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς σε «Αννα Πολλάτου»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 03:22

Σχεδόν ομόφωνα αποφασίστηκε στο ΔΣ η μετονομασία του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς σε «Αννα Πολλάτου»

Με ψήφους 36 υπέρ και 2 λευκά το δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς αποφάσισε υπέρ της μετονομασίας του Κρατικού Αεροδρομίου Κεφαλονιάς, σε Αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου», τιμώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την μνήμη της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Όποιοι κακεντρεχείς περίμεναν ότι μεμψίμοιρα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα ασκούσε κριτική και αντιπολίτευση στο θέμα, μάλλον απογοητεύτηκαν. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είπε «Μπράβο στη Δημοτική Αρχή» για την πρόθεσή της αυτή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «θα λέμε μπράβο στα καλά της Δημοτικής Αρχής και θα ρίχνουμε «μαύρο» σε συμπεριφορές έπαρσης και αλαζονείας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ομοφωνίας κινήθηκαν σχεδόν όλες οι τοποθετήσεις των συμβούλων, με εξαίρεση την τοποθέτηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκη Δημητράτου, ο οποίος έφερε στο τραπέζι κάποιες επιφυλάξεις για το «αν πρέπει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να συζητηθεί το θέμα την στιγμή μάλιστα που έχουν ξεκινήσει ενέργειες ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου» και ψήφισε λευκό. Λευκό ψήφισε και ο Μάκης Δεστούνης, σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Δημητράτου.

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός,  πρότεινε εκτός από την ονομασία του αεροδρομίου, να θεσπιστεί και ένα βραβείο «Αννας Πολλάτου» που θα επιβραβεύει με ένα χρηματικό ποσό τους τρεις καλύτερους μαθητές του νησιού.

Αυτή τη στιγμή το δημοτικό συμβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0339

DSC 0340DSC 0341DSC 0342DSC 0343DSC 0345DSC 0346DSC 0350DSC 0351DSC 0352DSC 0353DSC 0354




00 inkefalonia general ad 300X250