Πρόσκληση από την Περιφέρεια για διαπραγμάτευση για ανάθεση μαθητικών δρομολογίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 18:51

Πρόσκληση από την Περιφέρεια για διαπραγμάτευση για ανάθεση μαθητικών δρομολογίων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων καλεί σε διαπραγμάτευση, τους ενδιαφερομένους, για την επιλογή αναδόχων σύμβασης για την ανάθεση μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης για το σχολικό έτος 2014-2015 και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από την έναρξη του σχολικού έτους μέχρι και 28.2.2015 ή την ολοκλήρωση του ετήσιου τακτικού διεθνή διαγωνισμού.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της διαπραγμάτευσης είναι η 22.9.2014 ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι μέχρι και την ημέρα διενέργειας της διαπραγμάτευσης και ώρα 10:00π.μ.. Εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται. Οι ανάδοχοι θα προσκομίσουν εγγυητική καλής εκτέλεσης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ύψος 10% της συνολικής συμβατικής αξίας, χωρίς ΦΠΑ.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται στο τηλ: 26713.60589, φαξ: 26710.28078, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αρμόδιος υπάλληλος κ. Σπαθής Ευάγγελος, τμήμα προμηθειών της Π.Ε. Κεφαλληνίας, Διοικητήριο, Αργοστόλι, Κεφαλονιά. Η Διακήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην διεύθυνση: www.pin.gov.gr. Κωδικός CPV: 60130000-8, NUTS: GR223.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος

                                               

                                                                                            Ο Αντιπεριφερειάρχης

                                                                                        Παναγής Δρακουλόγκωνας