Αντιπαράθεση με το «καλημέρα» Θεόφιλου με Διονύση Λυκούδη για τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν τεθεί στην Δημοτική Αρχή

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 21:54

Αντιπαράθεση με το «καλημέρα» Θεόφιλου με Διονύση Λυκούδη για τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν τεθεί στην Δημοτική Αρχή

Με αντιπαράθεση ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, πήρε τον λόγο και εξέφρασε την δυσαρέσκεια για την αυταρχικότητα και την αλαζονεία της δημοτικής Αρχής έτσι όπως εκφράστηκε στην ορκωμοσία της προηγούμενης εβδομάδας που είχε ως αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να απαγορεύσει στους επικεφαλής των παρατάξεων να μιλήσουν . Ο κ. Μιχαλάτος ήρθε σε αντιπαράθεση και με τον προεδρεύοντα σύμβουλο και ουσιαστικά απόλυτο άρχοντα της νέας Δημοτικής Αρχής κ. Διονύση Λυκούδη.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς, την ώρα που ο κ. Λυκούδης μιλούσε για δημοκρατικές διαδικασίες και συναίνεση, παρενέβη και ρώτησε γιατί ακόμα δεν έχει απαντήσει η Δημοτική Αρχή στο αίτημα που είχε κάνει εδώ και τρεις μήνες ο συνδυασμός του για χορήγηση των στοιχείων όσων παρείχαν βοήθεια (υλική και χρηματική) στο νησί μας λόγω των πρόσφατων σεισμών , καθώς και το πώς αυτή διανεμήθηκε.

Ο κ. Λυκούδης έξυπνα απέφυγε να απαντήσει και παρέπεμψε τα... αναπάντητα ερωτήματα στον νέο υπεύθυνο αντιδήμαρχο που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες!

Διονύσης Αραβαντινός: «Καμία συναίνεση»

Ιδιαιτέρως αιχμηρός ήταν ο Διονύσης Αραβαντινός στην προοπτική της συναίνεσης, όπως εκφράστηκε από τον Διονύση Λυκούδη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Ο σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς πήρε τον λόγο και αναφερόμενος στην προοπτική της συναίνεσης τόνισε: «Μετά τα γιουχαϊσματα και τα κλακαδορισμούς κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, περιμένετε να υπάρχει συναίνεση; Καμία συναίνεση».

Ακούστε την παρέμβαση του Θεόφιλου Μιχαλάτου


Audio recording software >>

Παρακάτω οι ομιλίες των επικεφαλής των παρατάξεων

Η τοποθέτηση του Αλέκου Καλαφάτη


Audio recording and upload >>

Η τοποθέτηση του Μάκη Δημητράτου


Record audio or upload mp3 >>

Η τοποθέτηση του Νίκου Γκισγκίνη


Audio recording software >>

Η τοποθέτηση του Ηλία Παρίση


Audio recording >>

DSC 0601DSC 0603DSC 0612

DSC 0608DSC 0609




00 inkefalonia general ad 300X250