Περιοδεία Θεόφιλου: Τα προβλήματα και το πρόστιμο από το ΙΚΑ στο γηροκομείο και οι ευχές στην αγορά του Αργοστολίου! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 17:30

Περιοδεία Θεόφιλου: Τα προβλήματα και το πρόστιμο από το ΙΚΑ στο γηροκομείο και οι ευχές στην αγορά του Αργοστολίου! (εικόνες)

Στο πλευρό των ηλικιωμένων τροφίμων και του προσωπικού του Γηροκομείου Αργοστολίου, οι οποίοι φιλοξενούνται στους ξενώνες της Ι.Μ. του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο κ. Μιχαλάτος, άκουσε τα πολλά προβλήματα των ηλικιωμένων (τα περισσότερα είχαν να κάνουν με την θέρμανση και την έλλειψη ζεστού νερού) και στάθηκε αλληλέγγυος σε αυτά, ενώ οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους μίλησαν για την δραματική μείωση του προσωπικού του γηροκομείου που έχει δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα.

«Βαριά καμπάνα» 70.000 ευρώ από το ΙΚΑ στο γηροκομείο Αργοστολίου!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του γηροκομείου Αργοστολίου κ. Μάκης Αποστολάτος έδωσε το παρών στην επίσκεψη του κ. Μιχαλάτου και αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείου, εν συνεχεία «έβγαλε» και είδηση λέγοντας για το πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ που έχει επιβληθεί από το ΙΚΑ στο γηροκομείο Αργοστολίου, αναφορικά με υπόθεση ανασφάλιστων εργαζομένων.

Μάλιστα ο κ. Αποστολάτος, κατηγόρησε ανοικτά την κα Ειρήνη Στεφάτου, ότι ή ίδια έκανε την καταγγελία για ανασφάλιστους εργαζομένους στο ΙΚΑ, τονίζοντας πως το γηροκομείο θα ασκήσει έφεση επί της απόφασης και πως «οι εργαζόμενοι βγήκαν από το ταμείο του ΙΚΑ και εγγράφηκαν στο ΤΕΒΕ».

Τέλος ο κ. Αποστολάτος, εξήρε την προσφορά προς τους ηλικιωμένους, της προέδρου των ΚΑΠΗ και υποψήφιας με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά κας Αννας Ζαπάντη.

Ακολούθως έγινε περιοδεία του κ. Μιχαλάτου και των υποψηφίων του συνδυασμού του στην αγορά του Αργοστολίου.

Εκεί, οι καταστηματάρχες ευχήθηκαν στον ίδιο, αλλά και στους πολλούς είναι αλήθεια υποψηφίους του συνδυασμού του που βρέθηκαν στο πλευρό του, καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στο γηροκομείο Αργοστολίου

Στην αγορά του ΑργοστολίουΦόρτωση…

Φόρτωση…