Δήλωση υποψηφιότητας με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά από τη Μαρίνα Βεργωτή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 12:23

Δήλωση υποψηφιότητας με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά από τη Μαρίνα Βεργωτή

Η Μαρίνα Λ. Βεργωτή γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1981. Μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία και κάθε καλοκαίρι στην Κεφαλονιά.

Είναι αριστούχος του University of Kent στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις και κάτοχος Master of Science στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το London School of Economics (LSE). Στο ερευνητικό της έργο εντάσσονται μελέτες για την αποτελεσματικότητα του εργατικού δυναμικού σε εταιρείες κι άλλους φορείς.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2004 οπότε κι άρχισε να εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κεφαλονία με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του τουρισμού και συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορες δραστηριότητες.

Ως μόνιμος κάτοικος Κεφαλονιάς βιώνει καθημερινά τις ανάγκες του τόπου μας και των συμπολιτών μας κι θέλει να αγωνιστεί γι’ αυτές με στόχο την ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού.

Τέλος, ως μητέρα τριών παιδιών θέτει στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων της ζητήματα υγείας, παιδείας, περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Λέει χαρακτηριστικά:

«Η φιλοσοφία μου είναι πως πρέπει να ψηφίζουμε και να ζούμε ως ενεργοί πολίτες.

Η Κεφαλονιά, φύσει και θέσει, αξίζει να είναι το κόσμημα της νησιωτικής Ελλάδας, δίνοντας επαγγελματική και κοινωνική δίεξοδο σε όλους τους κατοίκους της χωρίς εξαιρέσεις, παρέχοντας αξιοπρεπή διαβίωση, εξασφαλίζοντας δουλειές, με σωστές και σύγχρονες υποδομές, για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα κρατήσουμε στον τόπο μας.

Δεσμεύομαι με όρεξη και όραμα να τιμήσω την ψήφο σας, και να δουλέψω σκληρά για την Κεφαλονιά που όλοι δικαιούμαστε.»




00 inkefalonia general ad 300X250