Παρουσίασε τον συνδυασμό του για την ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης ο Αλ. Δεσύλλας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 12:21

Παρουσίασε τον συνδυασμό του για την ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης ο Αλ. Δεσύλλας

Την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα Central του Ξενοδοχείου «Αίνος» στο Αργοστόλι, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέκος Δεσύλλας, πραγματοποίησε την παρουσίαση του συνδυασμού του. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Δεσύλλας, παρουσίασε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη Σωτήρη Σούλτη, ο οποίος πήρε τη θέση στο ψηφοδέλτιο του Γεράσιμου Ερτσου.
Πιο αναλυτικά ο κ. Δεσύλλας, αναφέρθηκε στις επιδιώξεις της υποψηφιότητάς του τονίζοντας πως «Έχουμε το Know How, ζητάμε από τους ψηφοφόρους να μας στηρίξουν γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι στην Κοινωνία».

Προχωρώντας στην παρουσίαση ο κ.Δεσύλλας δήλωσε πως έχει σχέδιο για τον τουρισμό και πιο συγκεκριμένα για την Κρουαζιέρα, κάνοντας λόγο για ένα πρόγραμμα που έχει καταθέσει για «κυκλικό ταξίδι κρουαζιέρας στο Ιόνιο και σε κάποια λιμάνια της Ανδριατικής με διαμονή μαζί. Η φιλοδοξία μας είναι η ταχύρυθμη ανάπτυξη, ώστε να ενισχυθεί το εισόδημα του επτανήσιου και να προσφέρουμε περιφερειακό έργο».

Τέλος ο κ. Δεσύλλας παρουσίασε τους υποψηφίους του στην ΠΕ Κεφαλονιάς Κουτούγκος Δημήτρης, Μάκης Συνοδινός, Μάκης Δευτεραίος, Σπύρος συνοδινός, Τάσος Μηλιαρέσης , Κώτσης Ιωάννης, Μαρία Μοσχονά. Στην Ιθάκη όπως δήλωση ο κ. Δεσύλλας , έβαλε υποψηφίους δυο συνεργάτες του, αλλά όπως τόνισε θα ασχοληθεί ο ίδιος με τα προβλήματα του νησιού.

Παρακάτω ακούστε όλη την παρουσίαση


Record and upload voice >>

DSC 0195DSC 0198DSC 0199DSC 0200DSC 0201DSC 0206DSC 0207DSC 0209




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250