Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Σπ. Σπύρου για την ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 07:26

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Σπ. Σπύρου για την ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης προχώρησαν σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αίνος», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο κ. Σπύρου στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως «Αντέξαμε να κρατήσουμε την Περιφέρεια όρθια, με ελάχιστες οικονομικές ενισχύσεις και μέσα σε σκληρό γραφειοκρατικό περιβάλλον».  

«Κρινόμαστε από το έργο μας»

«Κρινόμαστε για το έργο μας, το οποίο και δεν προβάλαμε ιδιαίτερα» συνέχισε την τοποθέτησή του ο κ. Σπύρου, ο οποίος έστρεψε και τα βέλη στους συνυποψήφιούς του λέγονας πως: «Εμφανίζονται κάποιοι να διεκδικούν την Περιφέρεια, χωρίς να έχουν πατήσει το πόδι τους στο Ληξούρι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή ο οποίος τόνισε πως: «Ενώσαμε την Περιφέρεια και την κάναμε να λειτουργήσει σαν ολότητα.

Κάναμε διαχείριση των κοινών του τόπου μας, χωρίς να έχουμε εξουσία. Ζητάμε συγνώμη διότι διαχειριστήκαμε κάποια θέματα που ίσως να έπρεπε να τα διαχειριστούμε διαφορετικά».
Ακολούθως ο κ. Κουρής ανακοίνωσε παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Ακούστε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» .


{mp3remote}https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/inkefalonia/audio/2014/04/22/712_3886.MP3{/mp3remote}

 

Ο Σωτήρης Κουρής ανάμεσα στις δύο του κόρες!