Ζόρια για την Δημοτική Αρχή: Αγριος καβγάς Κατσαϊτη – Ανουσάκη στα… παρασκήνια!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 21:13

Ζόρια για την Δημοτική Αρχή: Αγριος καβγάς Κατσαϊτη – Ανουσάκη στα… παρασκήνια!

Οι ... φωνές της Ελπίδας Κατσαϊτη ακούγονταν μέχρι την αίθουσα που διεξαγόταν το δημοτικό συμβούλιο και ακόμα και κάποιος που βρισκόταν τυχαία στην αίθουσα και που δεν είχε... ιδέα, θα μπορούσε να καταλάβει εύκολα πως κάποιοι «σκοτώνονται» στα παρασκήνια. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο καβγάς στα παρασκήνια είχε ανάψει για τα καλά μεταξύ της προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Ανουσάκη και δεν ξέρουμε που θα έφτανε, αν δεν υπήρχαν εκεί γύρω ψυχραιμότεροι δημοτικοί σύμβουλοι για να τους συγκρατήσουν.

Και η αλήθεια είναι πως ανταλλάχθηκαν βαριές κουβέντες, μεταξύ των δύο συμβούλων της πλειοψηφίας, δίνοντας για άλλη μία φορά το στίγμα της έντασης, του εκνευρισμού και της έλλειψης ψυχραιμίας που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στη Δημοτική Αρχή.

Η κα Κατσαϊτη, εμφανώς ταραγμένη, πήρε τα πράγματά της από το έδρανο και αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της άγριας διένεξης ήταν το «λευκό» που ψήφισε η κα Κατσαϊτη στο θέμα της πρότασης μομφής κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Ανουσάκη, που κατέθεσε ο Βασίλης Ρουχωτάς στο ξεκίνημα του συμβουλίου αναφορικά με τον χειρισμό του στο θέμα των Ρομά του Ληξουρίου. Αυτή η κίνηση της κας Κατσαϊτη φαίνεται να ενόχλησε σφόδρα τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Μάλιστα, η κα Κατσαϊτη, φέρεται να είπε για το περιστατικό πως «ήρθε ο κος Ανουσάκης και με απείλησε πως δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό του Λιμενικού Ταμείου».

Το δημοτικό συμβούλιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη...

Λίγο μετά τις 9 η κα Κατσαϊτη, επέστρεψε στο έδρανό της...




00 inkefalonia general ad 300X250