Ορισμός νέας Επίτιμης Προξένου της Γαλλίας στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 07:03

Ορισμός νέας Επίτιμης Προξένου της Γαλλίας στην Κεφαλονιά

Το Σαββατο 28 Σεπτέμβριου 2013 , ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλεξανδρος Παρισης υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Πρόξενο της Γαλλίας στην Ελλάδα κ.Thierry Klockebring . Η επίσκεψη του Προξένου έγινε στα πλαίσια του ορισμού της κ.Emmanuelle Sinagra ως νέας επίτιμης Προξενικής Αντιπρόσωπου στην Κεφαλονιά.Μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή συμβολικών δώρων και τιμητικών Πλακών μεταξύ του κ. Δημάρχου και του Προξένου ακολούθησε Σύσκεψη Εργασίας με την συμμετοχή των Α/Δημάρχων κ.Σαββαόγλου και κ.Κεκάτου όπου τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας του Δήμου με το Νέο Προξενείο .  

Ο κ.Klockebring εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία του Δήμου της Κεφαλονιάς με την Γαλλία η οποία συνεχίζεται αδιαλείπτως για χρονικό διάστημα πέραν της 30ετιας προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους Γάλλους Επισκέπτες και κατοίκους της Κεφαλονιάς.
Σύντομα θα διερευνηθεί από την Δημοτική Αρχή η δυνατότητα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Νησιού με την Γαλλία γεγονός που θα βελτίωση σημαντικά την επισκεψιμότητα μεταξύ των δυο τόπων .

Τέλος όλοι συνεχάρησαν την κ.Sinagra και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πολύτιμο έργο της.




00 inkefalonia general ad 300X250