Επίσκεψη του Πρέσβη της Ιταλίας στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 15:48

Επίσκεψη του Πρέσβη της Ιταλίας στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ.Claudio Glaentzer, συνοδευόμενος από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτο, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση.

Η επίσκεψη του κ.Πρέσβη ήταν στα πλαίσια γνωριμίας με τον κ.Δήμαρχο και με στελέχη της Ιταλικής παροικίας στην Κεφαλονιά, εν όψει των Εκδηλώσεων Μνήμης της Ιταλικής Κυβέρνησης για τη Μεραρχία Aqui.

Ο κ.Δήμαρχος προσέφερε Τιμητική Πλακέτα στον κ.Πρέσβη και τον ενημέρωσε για τις Εκδηλώσεις του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα την «Ειρήνη – Αλληλεγγύη και το Διάλογο», υπό την Αιγίδα του Προέδρου κ.Martin Schulz.
Στη συνέχεια ο κ.Πρέσβης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο Λαό της Κεφαλονιάς για την ανθρώπινη συμπεριφορά των Κεφαλλήνων στους Ιταλούς Αιχμαλώτους Πολέμου.

Τέλος, ο κ.Glaentzer είχε συνάντηση εργασίας με την Πρόξενο της Ιταλίας στην Κεφαλονιά κ. Gratsiela Micheletti , την Πρόεδρο του Mediterraneo κ.Millena Markoutza Messari, τον Πρόεδρο του COMITES – GRECIA κ. Pasquale D'Amico, την Υπεύθυνη του Μνημείου των Ιταλών κ.Bruna De Paula και τον Α.Δήμαρχο κ.Ε.Κεκάτο.




00 inkefalonia general ad 300X250