Η Ελπίδα Κατσαϊτη απαντά σε τοπικό δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 09:16

Η Ελπίδα Κατσαϊτη απαντά σε τοπικό δημοσίευμα

Απάντηση σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας δίνει η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κα Ελπίδα Κατσαϊτη. Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Ακόμα απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Διαδημοτικής. Κεράκι στα Κηπούρια ν΄ανάψουμε για να πληρωθούμε;»                                 

Η απάντηση :

Θα πρέπει να είναι πολύ χαζός κανείς, για να πιστέψει ότι το άρθρο σας με υπογραφή

« σκουπιδιάρηδες της γειτονιάς»  έχει γραφτεί από εργαζόμενους της Διαδημοτικής.

Για όσους γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, είναι γνωστός και ο συντάκτης και η πηγή πληροφόρησής του, αρκεί μόνο να διαβάσει το κείμενο και να προσέξει τις λεπτομέρειες.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το οποίο αποτελεί στόχο σας από την πρώτη στιγμή αλλαγής προέδρου, δεν έχει εκκρεμείς οφειλές απέναντι στην Διαδημοτική, οφείλει χρήματα για την φετινή παροχή υπηρεσιών, για τους κάδους σκουπιδιών που χρησιμοποιεί και φυσικά όχι για όλους τους κάδους που «φιλοξενεί» στην ζώνη αρμοδιότητάς του και οι οποίοι όλοι γνωρίζουμε, ότι γεμίζουν από οικιακά απορρίματα.

Ο,τι οφείλει, θα το πληρώσει, μόλις υπογραφεί η σχετική σύμβαση, και με το ίδιο κοστολόγιο που ισχύει για τον Δήμο.  Αυτό το γνωρίζουν και οι παράγοντες της Διαδημοτικής και οι εργαζόμενοι, με τον πρόεδρο των οποίων έχουμε μιλήσει πολλές φορές.  Η συνεννόηση έχει γίνει.

Ξεχάσατε μόνο να ενημερώσετε τον κόσμο, ότι όταν μιλάμε για αντιπολίτευση στην Διαδημοτική (με δικαίωμα βέβαια ψήφου) εννοούμε 1 άτομο και όταν μιλάμε για πλειοψηφία εννοούμε  πάνω από 6 άτομα, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Τα 250.000 ευρώ, περιλαμβάνονται στους ευσεβείς πόθους  και στην φαντασία συγκεκρι-μένου προσώπου, το οποίο δεν έχει καταλάβει ότι τα πράγματα άλλαξαν και δεν είναι όπως τα ήξερε,  αλλά όπως τα βρίσκει τώρα και το οποίο πρόσωπο,  δεν διεκδίκησε μόνο από το Λιμενικό Ταμείο  την μια 180, την άλλη 225 και την παράλλη 268.000 ευρώ  α λ λ ά  ζήτησε ανάλογα ποσά και από την ΔΕΥΑΚ από την οποίαν ξέρει πολύ καλά τι πήρε…

Από όσα πήρε από την ΔΕΥΑΚ, πολύ λιγότερα θα πάρει από το Λιμενικό Ταμείο.

Οσα για το κεράκι στα Κηπούρια, όλοι πρέπει να το ανάβουμε, γιατί μια προστασία άνωθεν όντως μας χρειάζεται,όχι όμως για τον σκοπό που εσείς επικαλείστε.   Οι Ληξουριώτες, που υπονοείτε, προασπίζονται τα συμφέροντα του Νομικού Προσώπου που ο καθένας διοικεί, όπως εκτιμά ότι πρέπει να το κάνει, αλίμονο σε αυτούς που δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν και να παρεμποδίσουν διαδικασίες και να δημιουργήσουν προβλήματα, κρυβόμενοι συνεχώς…πίσω από το δάχτυλό τους.




00 inkefalonia general ad 300X250