Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ΕΡΤ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 22:25

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ΕΡΤ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, που βάζει ουσιαστικά λουκέτο στην δημόσια ενημέρωση, απολύει χιλιάδες εργαζόμενους και τους πετά στο δρόμο. Είναι μια απαράδεκτη απόφαση, που υλοποιεί το δόγμα «νόμος και τάξη»-και με τον τρόπο που ανακοίνωσε αυτή της την απόφαση- είναι διαδικασία που οδηγεί στο να ρίξει στα χέρια όλο και περισσότερων ιδιωτών όλη την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός, όχι μόνο για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά συνολικά για τον εργαζόμενο λαό, το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Δεν είναι μόνοι τους οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Πρέπει να συναντήσουν και να βρουν την μαζική λαϊκή υποστήριξη, τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, τη συστράτευση με όλους τους εργαζόμενους, με τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.

Αργοστόλι 12 Ιούνη 2013

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Γκισγκίνης
Σταύρος Γρηγορόπουλος
Γιάννης Κουρούκλης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250