Το μεγάλο παράπονο του Διονύση Τρωιάνου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 21:07

Το μεγάλο παράπονο του Διονύση Τρωιάνου

Το εξέφρασε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ‘’Κεφαλονια Νησί για Όλους’’ Διονύσης Τρωιάνος, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο, στο θέμα του "ξηλώματος" της Πέργκολας στην αγορά του Αργοστολίου, όπου αυτή την περίοδο γίνονται τα έργα ανάπλασης.

Στην τοποθέτησή του στο θέμα ‘’Έγκριση απόφασης Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με Αφαίρεση –Απομάκρυνση Σταθερών Κατασκευών από τον Κοινόχρηστο Χώρο Έμπροσθεν και πλάι καταστήματος «ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» Αραβαντινός –Κουτσουβής Γεράσιμος , στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Αφαίρεση & Αναβάθμιση Δικτύου Πλατειών , Πεζοδρόμων & Κεντρικής Αγοράς πόλεως Αργοστολίου’’ ο κ. Τρωιάνος, εξέφρασε τις δυσκολίες που συνάντησε, ως άτομο με κινητική αναπηρία, στην πρόσβαση και διέλευσή του στο συγκεκριμένο σημείο της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Θέλω και εγώ να πω κάτι. Καταλαβαίνω απολύτως τον κ. Αραβαντινό γιατί είναι το μαγαζί του, είναι η περιουσία του, είναι η οικογένεια του και έχει τη χρήση του κοινόχρηστου χώρου, αλλά αυτή τη στιγμή θα μιλήσω σαν Διονύσης Τρωιάνος, άτομο με αναπηρία και θεωρώ ότι εκφράζω και άλλους που βρίσκονται στην κατάσταση που είμαι εγώ. Όσες φορές είχα περάσει από το κατάστημα του κ. Αραβαντινού και αυτό είναι το παράπονό μου προς αυτόν αλλά και τη Δημοτική Αρχή, δε κατάφερα να περάσω γιατί τα καφάσια του ήταν μέχρι το πεζοδρόμιο. Άρα λοιπόν να υπάρχει η χρήση του κοινόχρηστου χώρου αλλά να υπάρχει και ο σεβασμός του κοινόχρηστου χώρου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον κ. Αραβαντινό, τότε υπήρχαν πελάτες οι οποίοι μετακίνησαν καφάσια για να μπορέσω να περάσω. Μετά από λίγο καιρό σταμάτησα να περνάω από εκεί και είναι το μεγάλο μου παράπονο προς τη Δημοτική Αρχή ότι ενώ έχουμε κανονισμό κοινόχρηστου χώρου, δεν υπάρχει καμία επιτήρηση κοινόχρηστου χώρου. Και εδώ θα σταματήσω. Ευχαριστώ».

Να θυμίσουμε ότι το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία και η παράταξη ‘’Κεφαλονιά Νησί για όλους’’ ψήφισε υπέρ της πρότασης της Δημοτικής Αρχής.

Παρακάτω η τοποθέτησή του 

{https://www.youtube.com/watch?v=qd-B3gBJmZA}




00 inkefalonia general ad 300X250