Θεόφιλος: «”Μαγειρεμένος” o ισολογισμός» – Έντονη αμφισβήτηση από την αντιπολίτευση για τον πλεονασματικό ισολογισμό του 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 11:07

Θεόφιλος: «”Μαγειρεμένος”  o ισολογισμός» – Έντονη αμφισβήτηση από την αντιπολίτευση για τον πλεονασματικό ισολογισμό του 2011

Το θέμα της έγκρισης απολογισμού – ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικ. έτους 2011 «έκαιγε», ωστόσο η... κάψα- όπως καταγγέλθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση - προήλθε προφανώς από το «μαγείρεμά» του. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο δήμος πλεονασματικός, δεν είχε ανάλογη ανταπόκριση και υποδοχή από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι όταν πήραν τον λόγο εξέφρασαν την έντονη αμφισβήτησή τους χαρακτηρίζοντάς τον πλασματικό.

«Υπήρξε προσπάθεια να φανεί ο δήμος πλεονασματικός, κάτι που εγώ αμφισβητώ. Ο Δήμος κατά το έτος 2011 δεν πήγε καλά» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης.

Εύλογες επιφυλάξεις είχε και ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Μιχαλάτος, ο οποίος στην τοποθέτησή του χαρακτήρισε τον ισολογισμό πλασματικό.

Θεόφιλος: «Πλασματικός ο ισολογισμός»

DSC 0151

«Έγινε μια προσπάθεια από την δημοτική αρχή να εμφανιστεί ο δήμος πλεονασματικός για το 2011 και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο έγινε αυτό το "μαγείρεμα". Για μας ο ισολογισμός και τα αποτελέσματά του για το 2011 είναι πλασματικά γιατί έχουν αποκλίσεις στην πραγματική εικόνα του δήμου και γι αυτό και δεν τον ψηφίζουμε. Αν έχουμε όντως πλεόνασμα το 2011και το 2012 τότε σημαίνει πως ο δήμος έχει λεφτά. Αν έχει λεφτά τότε να κάνει και κοινωνική πολιτική».

Ο ισολογισμός πέρασε με σύσσωμη την αντιπολίτευση να τον καταψηφίζει.

Πολιτική εισήγηση από τον Σάββα Σαββαόγλου


Τοποθέτηση από τον Μάρκο Κοτσιλίνη

Τοποθέτηση του  Θεόφιλου Μιχαλάτου

Τοποθέτηση του Σπύρου Σαμούρη

Τοποθέτηση του Νίκου Γκισγκίνη

Δευτερολογία του Θεόφιλου Μιχαλάτου




00 inkefalonia general ad 300X250