Θεόφιλος για Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: ‘’Άθλος αυτό που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια – ‘’Στολίδι’’ για τον Δήμο μας’’ (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 10:48

Θεόφιλος για Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: ‘’Άθλος αυτό που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια – ‘’Στολίδι’’ για τον Δήμο μας’’ (video)

Στην μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από το 2019, όταν και ανέλαβε την διοίκηση  στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, ο Δήμος Αργοστολίου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, στην χθεσινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την ‘’έγκριση σχεδίου Προϋπολογισμού Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου έτους 2024’’.

Ο κ. Μιχαλάτος, αναφέρθηκε αναλυτικά στα σημαντικά βήματα που έκανε το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπου μεταφέρθηκε από την Ι.Μ. Αγιου Ανδρέα Μηλαπηδιάς, στο σύγχρονο και άνετο νεόδμητο κτήριο στην πόλη του Αργοστολίου, χαρακτηρίζοντας ως ''άθλο’’ όσα επιτεύχθηκαν, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησαν και τα προβλήματα που λύθηκαν ώστε να λειτουργήσει, σε αυτό το διάστημα.

’Καταφέραμε να έχουμε ένα καμάρι και είναι ένα στολίδι για τον δήμο μας. Πλέον έχουμε έναν χώρο που οι άνθρωποι εκεί περνούν πολύ καλά, έχει όλες τις προδιαγραφές και έχει χρήματα το αποθεματικό του’’ τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάτος, ενώ όπως επεσήμανε, βασικότεροι στόχοι για το 2024 είναι η αξιοποίηση της περιουσίας του Γηροκομείου, ‘’το επόμενο ΔΣ θα ασχοληθεί να λύσει ζητήματα με την περιουσία του και την λειτουργία του’’, αλλά και η αύξηση του προσωπικού και του αριθμού των τροφίμων.

Γιώργος Χαλαβαζής

{https://www.youtube.com/watch?v=hG9ZWQ4KHwk}




00 inkefalonia general ad 300X250