Θεόφιλος σε Γιάννη Λυκούδη: ‘’Εμείς πρέπει να επιλέγουμε την πλευρά των πολλών…’’ (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 19:10

Θεόφιλος σε Γιάννη Λυκούδη: ‘’Εμείς πρέπει να επιλέγουμε την πλευρά των πολλών…’’ (video)

Τα σημαντικά έργα ανάπλασης και αναβάθμισης της παραλίας του Αργοστολίου συνεχίζονται και η… κουβέντα τους ήρθε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου.

Εκεί ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Λυκούδης απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, τόνισε πως κάποιοι επαγγελματίες αιφνιδιάστηκαν και ‘’ταλαιπωρούνται’’ από τα έργα στην παραλιακή.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την δήλωση και του απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: ‘’Δεν αιφνιδιάζουμε κανέναν με τα έργα, διότι όσες μελέτες προχωράνε προς υλοποίηση, τις έχουμε συζητήσει ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν γίνεται να μην υπάρχει κάποια ταλαιπωρία όταν εκτελείται ένα έργο. Αν έρχεσαι να εκπροσωπήσεις τους επαγγελματίες της παραλίας στο δημοτικό συμβούλιο και να μας λες ότι εμείς δεν τα κάνουμε καλά, να ξέρεις ότι και οι επαγγελματίες έχουν υποχρεώσεις. Εμείς και χαρτιά πήγε η τεχνική υπηρεσία και μίλησε και ο επιβλέπων μηχανικός και συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία. Τα έργα εκτελούνται με κανόνες, έχει την ευθύνη τους η τεχνική υπηρεσία και πρέπει αυτά τα έργα να γίνουν σωστά. Αρα, δεν είναι σωστό αυτό που λες. Πρέπει όμως Γιάννη, να επιλέγουμε την πλευρά των πολλών και όχι των λίγων. Να επιλέγουμε την πλευρά που είναι η πόλη και όλοι οι πολίτες και όχι να λέμε ότι τα έργα αυτά δημιουργούν πρόβλημα σε κάποιον. Αδικείς την Δημοτική Αρχή, η οποία παράγει έργα και αυτό φαίνεται καθημερινά. Και θα δεις και τα επόμενα χρόνια παραγωγή έργου. Γι αυτό και οι πολίτες επέλεξαν αυτή την Δημοτική Αρχή, για να εκτελέσει έργα, γιατί υπήρχαν εννέα χρόνια πριν που δεν έγιναν όσα έπρεπε να έχουν γίνει’’.

Παρακάτω το βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=XP2xDZCs29M}




00 inkefalonia general ad 300X250