Σταύρος Τραυλός: "Είναι σημαντικό το πως φεύγεις και τι αφήνεις ως παρακαταθήκη"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 14:53

Σταύρος Τραυλός: "Είναι σημαντικό το πως φεύγεις και τι αφήνεις ως παρακαταθήκη"

Ο Σταύρος Τραυλός για την ολοκλήρωση της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Το 2019 οι πολίτες της Κεφαλονιάς, μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρώτο περιφερειακό σύμβουλο Κεφαλονιάς και εν συνεχεία η κα Περιφερειάρχης την τιμή να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, θέση που με τη δική σας ψήφο διατήρησα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας.

Είναι αλήθεια, πως όταν οι  πολίτες σου κάνουν την ύψιστη τιμή να σε εμπιστευτούν σε ένα δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Αντιπεριφερειάρχη, είναι πολύ σημαντικό το πως φεύγεις, τι πιστεύεις ότι αφήνεις ως παρακαταθήκη παρά η χαρά των πρώτων ημερών της ανάληψης των καθηκόντων σου και της επιτυχίας .

Έχοντας διανύσει 4 χρόνια με τεράστιες  προκλήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες (covid-19,Ιανός, Μπάλλος, κλπ) για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της Αυτοδιοίκησης, αφήνουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης με τη συνείδηση μας ήσυχη και ικανοποιημένοι ότι δώσαμε το καλύτερο των δυνάμεων μας  για την πρόοδο  και την ανάπτυξη της  Κεφαλονιάς &  της  Ιθάκης.

Στις δύσκολες αυτές συγκυρίες, εξασφαλίσαμε γενναίες χρηματοδοτήσεις, θέσαμε τις βάσεις για μεγάλα έργα που θα επιφέρουν λύσεις για χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μας και αξιοποιήσαμε κάθε τεχνικό εργαλείο που μας έδινε η κείμενη νομοθεσία για την προώθηση έργων.

Επιπλέον παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε, δεν εγκαταλείψαμε δράσεις που αφορούσαν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό διοργανώνοντας μεγάλες εκδηλώσεις.

Ενισχύσαμε τον τομέα της υγείας και της ασφάλειας με χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των νοσοκομείων μας αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας με εξοπλισμό που προδόθηκε αρμοδίως.

Στην δύσκολη περίοδο covid κρατήσαμε τα νησιά μας ασφαλή διενεργώντας με πρωτοβουλία μας και συντονίζοντας την κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ γενικούς ελέγχους στον πληθυσμό.

Με ακεραιότητα και ευγένεια δεχθήκαμε τον κάθε πολίτη που ήθελε να μας θέσει το πρόβλημά του, διατηρώντας τις πόρτες της Περιφέρειας ανοιχτές για όλους .

Όλους αυτούς τους απλούς πολίτες  που μας ανάθεσαν την μεγάλη ευθύνη της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στους συνεργάτες μου.

Στην νέα Περιφερειακή Αρχή και στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους, ελπίζοντας ότι ο πολιτικός σεβασμός και η γόνιμη κριτική θα αποτελέσει τον κύριο γνώμονα της πορείας τους για το καλό των νησιών μας και των πολιτών τους.

Καλή  Χρονιά με Υγεία και Αισιοδοξία Σε Όλους

Με τιμή

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ. Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

IMG 2434IMG 2437IMG 2438IMG 2442


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250