Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στον Αντιπεριφερειάρχη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 23:39

Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στον Αντιπεριφερειάρχη

Επίσημη επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης πραγματοποίησαν 20 Ρώσοι δημοσιογράφοι με επικεφαλής την κα Αικατερίνα Αιζερμαν στο πλαίσιο ολιγοήμερης επίσκεψης τους στην Κεφαλονιά με πρωτοβουλία του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού πρακτορείου της Ρωσίας Solvex. Στην επίσκεψη παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κος Κεκκάτος Ε. και ο επιχειρηματίας του τουρισμού Καραπέτσας Α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης υπογράμμισε πως η επίσκεψη των Ρώσων δημοσιογράφων τιμά την χώρα μας και ιδιαιτέρως το νησί μας ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στους ιστορικούς, θρησκευτικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ Ρωσίας και Κεφαλονιάς. Ο κος Κουρής ζήτησε την στήριξη των Ρώσων δημοσιογράφων για να «μπορέσουμε να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε τους Ρώσους επισκέπτες και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές, τα θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία αλλά και το σύνολο του

Επτανησιακού πολιτισμού» όπως χαρακτηριστικά είπε. Τέλος παρέθεσε μια σειρά από αξιοθέατα του νησιού προς επίσκεψη στους Ρώσους δημοσιογράφους και πρόσφερε αναμνηστικό δώρο στην επικεφαλής της αποστολής κα Αικατερίνα Αιζερμαν.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250