Υποψήφιος με τον συνδυασμό Γιώργου Κατσιβέλη, ο Παναγής Ρουχωτάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 17:23

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Γιώργου Κατσιβέλη, ο Παναγής Ρουχωτάς

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες, Συγχωριανοί και Συγχωριανές,

 Συντάσσομαι με το συνδυασμό του Γιώργου Κατσιβέλη για τη διεκδίκηση του δήμου Ληξουρίου και ζητώ την στήριξη σας.

Πιστεύω σε ένα Δήμο που θα είναι δίπλα στον πολίτη πέρα από κομματικά στεγανά. Πιστεύω σε ένα Δήμο αρωγό στη καθημερινότητα των αγροτών, των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των νέων και των συνταξιούχων, πιστεύω στις ίσες ευκαιρίες για όλους πιστεύω στη στήριξη του αναπηρικού κινήματος.

Η Παλλική μπορεί να έχει σπουδαίες προοπτικές με δυναμική ανάδειξη των αρχαιοτήτων της, την προώθηση του προσκυνηματικού-Θρησκευτικού τουρισμού και την σωστή διαχείριση των επιφανειακών υδάτινων πόρων για χρήση από αγρότες και κτηνοτρόφους χωρίς να καταναλώνεται το πόσιμο νερό υπογείων πηγών. Τρεις βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της Παλλικής.

Ιδιαίτερη μέριμνα για εμένα θα δοθεί στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μου με κορυφαίο ιστορικά σταθμό την περίοδο των Ομηρικών επών και την παρακαταθήκη του προγόνου μας Οδυσσέα. Γιατί για κάθε Παλλικισιάνο η Ιθάκη είναι προορισμός του.

Με το Γιώργο Κατσιβέλη όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε και να δώσουμε δυναμικό παρόν με έργο και αποτελέσματα την επόμενη πενταετία.

Σας ζητώ λοιπόν την στήριξη σας.

Σας ζητώ να εμπιστευτείτε το Γιώργο Κατσιβέλη.

Ρουχωτάς Παναγής του Σπυρίδωνα




00 inkefalonia general ad 300X250