Υποψήφια με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' η Δέσποινα Λάσκαρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 12:09

Υποψήφια με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' η Δέσποινα Λάσκαρη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Αποφοίτησα από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Αργοστολίου «Παναγής Βεργωτής» το 2004. Πρωτεύσασα πτυχιούχος του έτους 2009 του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) Στατιστικής και Μεθοδολογίας της Κοινωνικής Έρευνας του London School of Economics and Political Science (2010). Μετά τις σπουδές μου επέστρεψα στη Κεφαλονιά, όπου ασχολήθηκα με το ελεύθερο επάγγελμα και διατηρώ μέχρι σήμερα την επιχείρηση «Λάσκαρης Οικονομικές και Λογιστικές Εφαρμογές ΙΚΕ» στο Αργοστόλι.

Από το 2019, αποτελώ μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Αργοστολίου. Επιπλέον, διατελώ επιστημονικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις δράσεις της Διοίκησης του Επιμελητήριου για την εξωστρέφεια και την ενίσχυση των επιχειρήσεων. Έχω εκπροσωπήσει το ΕΕΚΙ σε πλήθος εμπορικών και τουριστικών εκθέσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επίσης ανέλαβα από τη θέση του project manager την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εnhancement Extroversion on Culture, Folkloric and Gastronomic Tourism» και ακρωνύμιο EXTROCULT στο οποίο συμμετείχε το Επιμελητήριο ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ –ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της δράσης μου βρίσκεται η προώθηση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ως μέσο διασύνδεσης της παραδοσιακής και σύγχρονης πολιτιστικής ζωής με την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε περιφερειακό και διασυνοριακό επίπεδο.

Είχα τη χαρά να στηρίξω τη πρώτη εκλογή του Θεόφιλου Μιχαλάτου για Δήμαρχο Αργοστολίου κι έχω τη τιμή να αγωνίζομαι και πάλι δίπλα του, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Όλοι έχουμε και θα έχουμε θέση στην επόμενη σελίδα της πραγμάτωσης του οράματός  του  για μια πραγματική και ουσιαστική Δημοτική Συμπολιτεία.

Ο αγώνας μας  για έναν Δήμο Αργοστολίου,που  από το 2019 αφήνει πίσω του τον σκοταδισμό και την αφάνεια του παρελθόντος συνεχίζεται, με αποφασιστικότητα και σθένος.

Λάσκαρη Δέσποινα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Laskaridi




00 inkefalonia general ad 300X250