Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" ο Λεωνίδας Γελάρδος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:29

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" ο Λεωνίδας Γελάρδος

ΓΕΛΑΡΔΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ( ΑΚΗΣ )

               ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

                      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Αγαπητοί  συμπολίτες ,

Μετά από 5 συνεχόμενες θητείες ως Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμειών αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ. Στις 2 πρώτες μου θητείες ως Πρόεδρος στην Κοιν. Κεραμειών εκλέχτηκα με τον συνδυασμό του πρώτου Δήμαρχου Λειβαθούς και πολύ καλού  μου φίλου μέχρι σήμερα ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ( ΜΑΡΟΥΔΑ ) .

Την  περίοδο αυτή  γνώρισα  τον Θεόφιλο Μιχαλάτο , αρχικά ως Αντιδήμαρχο Λειβαθούς ( 2003-2006 ) και μετά ως Δήμαρχο  Λειβαθούς ( 2007-2010 )

Σε αυτές τις 2 τετραετίες είχα την αμέριστη συμπαράσταση και την απαιτούμενη βοήθεια ώστε να λύσουμε χρονίζοντα θέματα στις Κεραμειές χωρίς ποτέ να σκεφτεί ότι προέρχομαι από διαφορετική παράταξη !!!

Μέσα λοιπόν από αυτή την συνεργασία διέκρινα στον Θεόφιλο ένα άτομο ανθρώπινο  πάνω από όλα , ικανό , με όραμα για την Περιοχή μας , με ανοιχτά αυτιά να ακούσει και πρόθυμο να επιλύσουμε τα όποια θέματα για το χωριό μου .

Για όλους αυτούς τους λόγους το 2010 εντάχθηκα στον συνδυασμό του Θεόφιλου και εκλέχτηκα 3 συνεχόμενες φορές ως πρόεδρος της Κοιν. Κεραμειών .

Την τετραετία  2019-2003 με Δήμαρχο τον Θεόφιλο πετύχαμε πολλά για το χωριό μου αλλά και την ευρύτερη περιοχή , μπορούμε όμως και περισσότερα …..

Διεκδικώ λοιπόν την  ψήφο σας πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω τον συνδυασμό  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΘΕΟΦΙΛΟΣ  ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ να συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία.

AKIS




00 inkefalonia general ad 300X250