Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς: Ανακηρύχθηκαν οι συνδυασμοί στον Δήμο Αργοστολίου – ‘’Κόπηκαν’’ υποψήφιοι από Παρίση και Ανουσάκη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 21:18

Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς: Ανακηρύχθηκαν οι συνδυασμοί στον Δήμο Αργοστολίου – ‘’Κόπηκαν’’ υποψήφιοι από Παρίση και Ανουσάκη

Σήμερα Κυριακή 10/9, πραγματοποιήθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς, η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στον Δήμο Αργοστολίου, θα συμμετάσχουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές οι συνδυασμοί ‘’Δημοτική Συμπολιτεία – Θεόφιλος Μιχαλάτος’’, ''Ισχυρή Κεφαλονιά'', ''Παρόν και Μέλλον'', ''Κεφαλονιά Νησί για όλους'' και Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου.

Το Πρωτοδικείο ωστόσο δεν επικύρωσε τη συμμετοχή στις εκλογές 2 υποψηφίων. Εναν από τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση ‘’Ισχυρή Κεφαλονιά' και έναν υποψήφιο από τον συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη ‘’Παρόν και Μέλλον’’.

Πιο συγκεκριμένα, από τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση δεν επικυρώθηκε η συμμετοχή στις εκλογές της Μαυροειδή Διονυσίας του Δημητρίου και από τον συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη της Χαιντάρι Μπρουνίλντα του Σικιρι. 

Πέραν των ανωτέρω αλλαγών οι συνδυασμοί ανακηρύχθηκαν με τα υπόλοιπα ονόματα. 

 




00 inkefalonia general ad 300X250