Θεόφιλος: Με τη βοήθεια της Μίνας Γαβριελάτου νικήσαμε τον Παρίση

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 09:00

Θεόφιλος: Με τη βοήθεια της Μίνας Γαβριελάτου νικήσαμε τον Παρίση

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και  την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για το ψηφοδέλτιό του, το οποίο χαρακτήρισε το καλύτερο σε ποιότητα και αριθμό.

«Είμαστε κουρασμένοι από την διαδικασία υποβολής του ψηφοδελτίου, αλλά χαρούμενοι γιατί ο κόσμος μας αγκάλιασε και καταφέραμε να έχουμε ένα μεγάλο ψηφοδέλτιο με δυνατούς και έμπειρους . Καταφέραμε να έχουμε και έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων, από όλα τα χωριά και θεωρώ ότι θα είμαστε το μεγαλύτερο και το πιο καλό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει τον Δήμο: Η Δημοτική Συμπολιτεία με 283 υποψηφίους! Θα είμαστε σε ποιότητα και αριθμό, μακράν το καλύτερο ψηφοδέλτιο. Είμαι χαρούμενος  γιατί υπήρχαν πολλά στελέχη που ήθελαν να έρθουν μαζί μας, να παλέψουν, να διεκδικήσουν και να είναι υποψήφιοι γιατί ξέρουν ότι το ψηφοδέλτιο  μας  σχεδιάζει και θα φέρει νέα πράγματα στον Δήμο.

Τώρα τα ψηφοδέλτια είναι στην φάση της έγκρισης και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και παρουσίαση των υποψηφίων. Θα παρουσιάσουμε και το πρόγραμμά μας και θα έχουμε και μια γόνιμη αντιπαράθεση με διάλογο πολιτισμένο  χωρίς ακρότητες, αν και ο κύριος Παρίσης έχει επιλέξει έναν λόγο διχαστικό και ακραίο, που εμείς δεν θα το ακολουθήσουμε».

Για την αποχώρηση της Ασημίνας Γαβριελάτου: «Διάβασα το δημοσίευμα για την Μήνα Γαβριελάτου. Είναι μια άξια υποψήφια και λυπάμαι που δεν είναι μαζί μας. Μην ξεχνάτε ότι  με την βοήθεια της και των υπολοίπων, καταφέραμε και κερδίσαμε τον Αλέξανδρο Παρίση. Ήταν δηλαδή από τους παράγοντες που βοήθησαν να κερδίσουμε την προηγούμενη φορά. Υπήρχαν κάποιες αντιπαραθέσεις  βέβαια. Τις εύχομαι καλή επιτυχία στην επιλογή που έκανε. Δεν παύω να την σέβομαι και να την εκτιμώ».




00 inkefalonia general ad 300X250