Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων: Ανακοινώθηκε το δεύτερο τμήμα υποψηφίων στην Π.Ε. Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 11:08

Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων: Ανακοινώθηκε το δεύτερο τμήμα υποψηφίων στην Π.Ε. Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Σήμερα ανακοινώνουμε το δεύτερο τμήμα των τεσσάρων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κεφαλονιάς όπου ολοκληρώνει την πλήρη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη.

Περιλαμβάνει 15 αγωνιστές και αγωνίστριες από την Κεφαλονιά και 3 από την Ιθάκη, όλων των ηλικιών, των κλάδων και φορέων του εργατικού λαϊκού κινήματος, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της υγείας, της παιδείας. Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες που συμμετέχουν σε αυτό το ψηφοδέλτιο ήταν και θα είναι και την επόμενη ημέρα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού μας.

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα ριχνόμαστε σε αυτή την σημαντική πολιτική μάχη που είναι μπροστά μας. Δίνεται η δυνατότητα σήμερα να εκφραστεί ενισχυμένη η συσπείρωση των εργατικών, νεολαιίστικων, λαϊκών δυνάμεων στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων είναι η μόνη ρεαλιστική-μαχητική-αξιόπιστη επιλογή για να εκφραστεί μια ευρύτερη διάθεση που υπάρχει στον λαό των νησιών μας ενάντια στην προοπτική μιας νέας θητείας από τις δυνάμεις της ΝΔ, γιατί οι άλλες δυνάμεις, είτε της ΝΔ με τον «φερετζέ» του ανεξάρτητου, είτε του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ στήριξαν και θα στηρίξουν τις ιεραρχήσεις των επιχειρηματικών ομίλων. Ταυτίστηκαν με την στρατηγική ανάπτυξη για τα Ιόνια νησιά ως αναβαθμισμένο τουριστικό προορισμό, σε όφελος των μεγαλοξενοδόχων, των tour operators, των εταιρειών των Ανεμογεννητριών, των ομίλων της πράσινης μετάβασης στην διαχείριση των αποβλήτων, των ναυτιλιακών εταιρειών, των κατασκευαστικών μεγάλων ομίλων κ.α.

 

Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι για την Π.Ε. Κεφαλονιάς είναι:

  1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ

Είναι 62 ετών. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Νάπολης Ιταλίας στην Κοινωνιολογία με ειδικότητα στην Κοινωνική Ψυχολογία. Απόφοιτος Θεατρικής Σχολής Αιμίλιου Βεάκη. Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο έως το 2022. Εργάζεται στο Δήμο Αργοστολίου στο Τμήμα Πρόνοιας & Τρίτης ηλικίας

  1. ΓΑΡΜΠΗ ΑΙΜΙΛΙΑ

Είναι 39 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου. Με Μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου. Εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

  1. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Είναι 64 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρυά της Ερίσου. Βιολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ήταν μέλος του Σωματείου της ΕΛΜΕΚΙ. Σήμερα κατοικεί στην Λειβαθώ.

  1. ΦΑΡΑΚΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Είναι 67 ετών. Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος. Είναι μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Μέλος της Ε.Ο.Ε. της Τ.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ.

                                                                          26.08.2023

 




00 inkefalonia general ad 300X250