Υποψήφιος με το συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' ο Αργύρης Γαβριελάτος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 09:13

Υποψήφιος με το συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' ο Αργύρης Γαβριελάτος

Αγαπητοί συμπολίτες,

με τιμή και σεβασμό, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αργοστολίου, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Το κοινό όραμα μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, καθώς και το πάθος μου για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, είναι οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική του πρόταση και να συστρατευτώ στην δημοτική ομάδα «Δημοτική Συμπολιτεία».

Η βαθιά αγάπη μου για τον τόπο και η πολυετής δράση μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελούν τη βάση που με ωθεί να συνεχίσω να υπηρετώ το Δήμο μας.

Γεννήθηκα το 1963 στο Αργοστόλι και κατοικώ μόνιμα στο χωριό Άγιος Νικόλαος.

Η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά από το έτος 1994 όπου εκλέγομαι Πρόεδρος στην Κοινότητα Αγίου Νικολάου Κεφαλονιάς, ενώ αργότερα διατελώ Πρόεδρος στο συμβούλιο περιοχής του πρώην Δήμου Ελείου - Πρόννων.

Τα χρόνια που ακολουθούν, με τη συνεχή μου προσπάθεια και την εμπιστοσύνη των δημοτών εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος και ορίζομαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του ίδιου Δήμου, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μου για αποτελεσματική και δίκαιη διοίκηση.

Το 2019 εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αργοστολίου, όπου και ανέλαβα την θέση του Προέδρου ΔΣ στην Εταιρεία Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Ε.Δ.Α.Κ.Ι.), συνεχίζοντας έτσι τον αγώνα για βιώσιμες και προοδευτικές λύσεις για το περιβάλλον.

Στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία μου, δεσμεύομαι να προωθήσω πολιτικές που θα ενισχύσουν την αειφόρο ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την υγεία, προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέρος για όλους μας.

Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Αργοστολίου.

Με εκτίμηση,

Αργύρης Γαβριελάτος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου




00 inkefalonia general ad 300X250