Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων: Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 09:05

Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων: Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αλεξάνδρα Μπαλού

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Δούλεψε στην Αγροτική Τράπεζα και μετέπειτα Τράπεζα Πειραιώς από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μέλος του Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση.

Ήταν μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), Πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

  1. Βασιλάτος Βασίλειος

Είναι 34 ετών κτηνοτρόφος, μέλος του Δ.Σ. του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

  1. Γαρμπή Ευσταθία

Είναι 27 ετών. Μεταλλειολόγος μηχανικός και εργάζεται ως συμβασιούχος στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Δ.Ε.Η. Μέλος στο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Evolution και μέλος του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας.

  1. Γκισγκίνης Νικόλαος

Είναι 57 ετών. Αποφοίτησε από την Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δουλεύει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Αργοστόλι. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και είναι Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

  1. Διαμαντάτος Γιώργος

Είναι 64 ετών. Συνταξιούχος πλοίαρχος του εμπορικού Ναυτικού. Κατά την ενεργό υπηρεσία του υπήρξε στέλεχος της Ναυτεργατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης.

  1. Μεσσολοράς Ανδρέας

Είναι 41 ετών. Έχει τελειώσει Τ.Ε.Ι. Λογιστικής και διατηρεί λογιστικό γραφείο. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

  1. Ποταμιάνου Σοφία

Είναι 65 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του ίδιου Τμήματος. Εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ίδιου Δ.Σ. Υπήρξε αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος του Παραρτήματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

  1. Καμπίτσης Σπύρος

Είναι 34 ετών. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, Οικονομολόγος Εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

  1. Μπαλατής Ανδρέας

Είναι 22 ετών. Τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

  1. Κωνσταντοπούλου Αγγελική

Είναι 30 ετών. Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Τουρισμού-Επισιτισμού και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Υποψήφια Βουλευτής στις τελευταίες δυο εκλογικές αναμετρήσεις με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

  1. Μόσχος Βασίλης

Είναι 45 ετών. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκς για χρόνια στην Ιδιωτική Εκπάιδευση και συμμετείχε στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Υπήρξε Γραμματέας της ΚΟΒ Σάμης-Πυλάρου του ΚΚΕ. Είναι μέλος του Τμήματος Ιστορίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

  1. Τσιμά Μαργαρίτα

Είναι 55 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην Σάμη. Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Αιγιαλός¨ Σάμης.

                              

                         ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

  1. Γρίβα Αγγελική(Αγγέλικα)

Είναι 76 ετών. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ιθάκης και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Ιθάκης, εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

  1. Γρίβας Πέτρος

Είναι 55 ετών. Δημοτικός υπάλληλος στην Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ιθάκης.

  1. Περίχαρος Βασίλης

Είναι 37 ετών. Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης στην Βόρεια Ιθάκη και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθάκης με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Υ.Γ.: Θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και οι υπόλοιποι 4 υποψήφιοι της Π.Ε. Κεφαλονιάς.




00 inkefalonia general ad 300X250