Θεόφιλος για την υποψηφιότητα Παρίση: ''Χαιρετίζουμε κι υπενθυμίζουμε''

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 15:23

Θεόφιλος για την υποψηφιότητα Παρίση: ''Χαιρετίζουμε κι υπενθυμίζουμε''

Μετά από αρκετούς μήνες κυοφορίας στην παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», λύθηκε ο γρίφος της διαδοχής και της νέας αφετηρίας για το μέλλον, με τον Αλέξανδρο Παρίση επικεφαλής εκ νέου, ως καταλληλότερου για την διεκδίκηση του Δήμου Αργοστολίου.

Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, γιατί πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι η κορυφαία έκφραση της Δημοκρατίας.

Άφαντος βέβαια, στα τέσσερα χρόνια που παρήλθαν σε δράσεις, απόψεις κι εποικοδομητική κριτική, σε οτιδήποτε αφορά τα δημοτικά πράγματα, σήμερα υπόσχεται νέο ξεκίνημα.

Δεν θα υπενθυμίσουμε τώρα, στον Αλέξανδρο Παρίση, το πενιχρό ως ανύπαρκτο έργο του στα 9 χρόνια της θητείας του στον Δήμο Κεφαλονιάς και την παντελή εγκατάλειψη των υποδομών και της καθημερινότητάς μας, έχουμε χρόνο για αυτό.

Όμως, δε μπορούμε να μην του θέσουμε υπ’ όψιν, ώστε να μην υποπίπτει σε σφάλματα λόγω ασθενούς μνήμης, ότι στο Δήμο Αργοστολίου εκτελούνται ή έχουν συμβασιοποιηθεί έργα ύψους τουλάχιστον 45 εκατομμυρίων ευρώ, σε όλους τους τομείς και όλη την έκταση του Δήμου, τα οποία αναλυτικά θα τα εκθέσουμε στην εξέλιξη του προεκλογικού αγώνα.

Εμείς, θα συνεχίσουμε την δημιουργική μας δουλειά αντιπαρερχόμενοι τον παλαιοκομματισμό και τον παραγοντισμό, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας για το 2019-2023 και ανανεώνοντάς την και μετά τον Οκτώβρη του 2023.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου




00 inkefalonia general ad 300X250