Λαϊκή Συσπείρωση: "Σε κλίμα ενθουσιασμού η πρώτη συγκέντρωση στο Ληξούρι"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:41

Λαϊκή Συσπείρωση: "Σε κλίμα ενθουσιασμού η πρώτη συγκέντρωση στο Ληξούρι"

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου η εκδήλωση παρουσίασης των πρώτων υποψηφίων του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Ληξουρίου». Την εκδήλωση άνοιξε ο Βαγγέλης Συνοδινός - Βαλλιάνος, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Ληξουρίου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημήτρης Μαντζουράτος υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου οπου ανάφερε:

Το σημαντικό βήμα που έγινε στις εθνικές εκλογές με τη σοβαρή ενίσχυση του ΚΚΕ σε ποσοστά, ψήφους και βουλευτές σε όλη την Ελλάδα, και ιδιαίτερα εδώ στο Ληξούρι που είμαστε 3οΚόμμα με σχεδόν 18%, μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Ήταν το βήμα που έκανε χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους να χαμογελάνε τη μέρα των εκλογών παρά τον αρνητικό συσχετισμό που παραμένει.

Συνεχίζοντας σήμερα με παρακαταθήκη την πλούσια δράση μας και την δυναμική παρέμβασή μας όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για όλα τα λαϊκά  και κοινωνικά προβλήματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν τους εργαζομένους και  την μεγάλη πλειοψηφία του λαού της Παλικής, ξεκινάμε μια νέα δυναμική πορεία προς το μέλλον αυτού του μικρού τόπου,  για να μπορέσει επιτέλους να χαμογελάσει

Γιατί μπορεί  να χαμογελάσει ο λαός της Παλλικής μόνο κάνοντας το σημαντικό βήμα να αναδείξει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο του Ληξουρίου ως δημοτική αρχή ως το ψηφοδέλτιο της νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές(…)

Πολλοί βέβαια μπορεί να ρωτάνε «μπορεί να γίνει κάτι αλλιώς;» Εμείς απαντάμε φυσικά και μπορεί. Μπορεί με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το λαό πρωταγωνιστή, γιατί εμείς δεν έχουμε δεσμεύσεις απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα, γιατί έχουμε καθαρή πολιτική και πρόγραμμα. (….)

Collage Maker 25 Jul 2023 01 09 PM 7958

Αγαπητοί συναγωνιστές

Στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", συμμετέχουν και συμπορεύονται συμπολίτες που συμφωνούμε για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης, για την ανάγκη για 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Που πιστεύουν ότι η λύση δεν βρίσκεται στην αναζήτηση νέων σωτήρων από μία κυβερνητική εναλλαγή, αλλά στην ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της αστικής πολιτικής, του ταξικού χαρακτήρα των κομμάτων, των κυβερνήσεων και συνολικά του κράτους του κεφαλαίου. Στην ενίσχυση του ρεύματος που αναζητά λύση στα σημερινά προβλήματα μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, τη συμμετοχή στο κίνημα, τη συλλογική δράση και πάλη. Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και περισσότεροι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνουν Δημοτική Αρχή και σύμβουλοι που θα υπερασπίζονται τα δίκια των εργαζομένων, των ανέργων και απολυμένων, των αυτοαπασχολούμενων, των βιοπαλαιστών αγροτών, της νεολαίας.

Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων, έμπειροι, δοκιμασμένοι που αξίζει να τους στηρίξει ο λαός της περιοχής. Άνθρωποι που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και παλεύουν για τα δικαιώματα καθενός και καθεμιάς χωρίς διαχωρισμό ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, την θρησκεία, την εθνοτική καταγωγή κ.α. Άνθρωποι που θέλουν αυτό το τέλμα να πάψει να συμβαίνει στον τόπο μας

Με αισιοδοξία λοιπόν, και μαχητικότητα ριχνόμαστε από σήμερα στη σημαντική  πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης απέναντι στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό που καλλιεργούν όλες οι άλλες δυνάμεις.

Για να περάσει ο Δήμος Ληξουρίου στα χέρια αγωνιστών, να εκλεγεί η Λαϊκή Συσπείρωση ως Δημοτική Αρχη.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 32 ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:

1.      ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ
2.      ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ
3.      ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ  ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4.      ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ
5.      ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝ. ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Β' ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, ΜΗΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ
6.      ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
7.      ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ Κ.Δ.Η.Φ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ
8.      ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
9.      ΔΕΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ  ΠΑΝΑΓΗ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ.
10.  ΔΙΒΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΧΩΡΟΠΟΥΛΑ"
11.  ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜ. ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
12.  ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ Απόφοιτη  τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Ιδιωτικη Υπαλληλος
13.  ΕΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Ιδιωτικος υπαλληλος, εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων ιχθυοτροφείου Κεφαλονιάς στην Πανελλήνια Ομοσπονδία τροφίμων και ποτών.
14.  ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Γ. ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ.
15.  ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,
16.  ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ.
17.  ΚΡΙΚΩΝΗ – ΡΑΛΛΑΤΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δασκάλα, μέλος του πολιτιστ. Συλλ. Αγ. Θέκλης,
18.  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Πτυχ. Τμήμ. Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Παν/μίου Αθήνας, Ιδιωτικός Υπάλληλος
19.  ΛΕΓΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Συνταξιουχος. Είναι μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου ΧΩΡΟΠΟΎΛΑ και ασχολείται πολλά χρόνια με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
20.  ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Λογιστής-ελεύθερος επαγγελματίας, Απόφοιτος ΑΤΕ Λογιστικής Πατρών
21.  ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Τραγουδιστης-μουσικος. Διατηρεί κατάστημα εστίασης-αναψυχής στο Ληξούρι.
22.  ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ
23.  ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΖΗΝΑΪΣ Εργαζόμενη στον ΕΟΠΥΥ
24.  ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΠΑΣΑΡΑΣ) ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
25.  ΡΑΛΛΑΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χειρουργός Οδοντίατρος της Οδοντιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής του Παν/μίου Αθηνών. Δραστήριο μέλος στο μαθητικό κι φοιτητικό κίνημα με την Πανσπουδαστική. Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
26.  ΡΗΓΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
27.  ΡΙΖΟΥ ΦΟΙΒΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΚΑΡΑ
28.  ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ – ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ , ΜΕΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΚΑΙ Σ.Π.Μ.Ε., ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.
29.  ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ Α' ΔΗΜ./ ΣΧΟΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ, ΑΠΟΦΟΙΤΗ Π.Τ.Δ.Ε. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ
30.  ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
31.  ΦΑΡΑΚΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
32.  ΦΑΡΑΚΛΟΥ - ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Δ.Ε.Η.



00 inkefalonia general ad 300X250