Ξανά υποψήφιος ο Αλέξανδρος Παρίσης - Η επίσημη ανακοίνωση

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 12:16

Ξανά υποψήφιος ο Αλέξανδρος Παρίσης - Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση υποψηφιότητας  Αλέξανδρου Παρίση για το Δήμο Αργοστολίου

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί δημότες του Δήμου Αργοστολίου, ήρθε  η ώρα  να κοιτάξουμε το μέλλον μας , το μέλλον του δήμου μας,  του νησιού μας, της Κεφαλονιάς μας και να αποφασίσουμε σε ποια κατεύθυνση  θα πάμε και με ποιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Τέσσερα χρόνια  τώρα, ζούμε σε μια ακινησία. Στα έργα, στην ανάπτυξη του δήμου, στον τουρισμό, στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, στην αξιοποίηση της περιουσίας του, στην υγειονομική και νοσοκομειακή περίθαλψη, στην προσφορά  και την  αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνουμε προς τους συμπολίτες μας και κυρίως στην επίλυση μικρών καθημερινών και σοβαρότερων προβλημάτων που έχουν σχέση με το δήμο μας.

Τέσσερα χρόνια απραξίας, χωρίς, να υλοποιηθεί έστω, ένα μεγάλο έργο από τη σημερινή διοίκηση, σε μια περίοδο μάλιστα που για πρώτη φορά, τόσα πολλά εκατομμύρια ήρθαν στο νησί μας από την κυβέρνηση, με τη στήριξη του βουλευτή μας, Παναγή Καππάτου.

Είδαμε μπαλώματα αντί έργα,  ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής, χωρίς σχέδιο.  Κλειστές παραλίες τον Ιούνιο, αντί ανοιχτές από την άνοιξη.

Η περιφέρεια, ο Πόρος, η Σκάλα , η Λειβαθώ, τα Ομαλά, παρέμειναν μακριά από το γραφείο του δημάρχου. 

Κάποιες μικρές παρεμβάσεις μοιάζουν περισσότερο με …ελεημοσύνη, παρά επίδειξη ουσιαστικού ενδιαφέροντος.

Τέσσερα χρόνια, έχουμε μια δημοτική αρχή και ένα δήμαρχο που είναι κρυμμένος στο γραφείο του, ένα γραφείο  που δημιούργησε παρέα “ημετέρων” με την οποία και συνεργάζεται.

Φίλοι και φίλες, ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά, να αφήσουμε πίσω μας την τετραετία των “μπαλωμάτων”, να κλείσουμε τη “μαύρη τρύπα” της σημερινής δημοτικής  αρχής  και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα,  για το δήμο μας, για το νησί μας με την ”Ισχυρή Κεφαλονιά”.

Γι’ αυτό ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το δημαρχιακό αξίωμα του Δήμου Αργοστολίου, με τη βεβαιότητα ότι ο δήμος μας και η Κεφαλονιά μας  θα προχωρήσουν με σταθερότητα στη  νέα εποχή που έρχεται.

Θα δουλέψουμε με το όραμα και την ορμή των νεότερων στελεχών που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο μας αλλά και με την εμπειρία των παλαιότερων.

Θα δουλέψουμε ομαδικά, για ένα δήμο αξιόπιστο,  αλληλέγγυο προς τους δημότες, που θα τους υπηρετεί  και δεν θα τους βασανίζει.

Θα  δουλέψουμε  με μεγάλα  έργα στην περιφέρεια του δήμου, στο οδικό δίκτυο μας, στις παραλίες μας, θα δουλέψουμε για να  κάνουμε το δήμο μας ψηφιακά έξυπνο  και το Αργοστόλι μας πιο όμορφο.. 

Θέλουμε ένα δήμο για τους δημότες και όχι για τους “ημέτερους”, θέλουμε να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια κι όχι πίσω από τα παράθυρα ενός γραφείου.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αφουγκραζόμαστε τους δημότες, μάθαμε από τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας. Έχουμε την εμπειρία, το έχουμε αποδείξει με το έργο μας, έχουμε τη θέληση, έχουμε και το σχέδιο. Μαζί με τη συνεισφορά όλων σας και κυρίως των νέων μας, θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. 

Promotion Keffalonia06.03.2014ITB Berlin




00 inkefalonia general ad 300X250