Θεόφιλος στο ΝΗΣΙ 93,9 για την αλλαγή των αμιαντοσωλήνων στον Δήμο, τις αναπλάσεις σε παραλιακό Μέτωπο και Λαϊκές Κατοικίες και την αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 16:30

Θεόφιλος στο ΝΗΣΙ 93,9 για την αλλαγή των αμιαντοσωλήνων στον Δήμο, τις αναπλάσεις σε παραλιακό Μέτωπο και Λαϊκές Κατοικίες και την αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου "Το Βήμα του Πολίτη", παραχώρησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

O Δήμαρχος Αργοστολίου, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο λαό μετά την ανείπωτη τραγωδία από τον φονικό σεισμό. «Είμαστε αλληλέγγυοι στη γειτονική μας χώρα Τουρκία σε αυτή την τραγωδία».

Ακολούθως, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικείμενη δημοπράτηση ενός ακόμη μεγάλου έργου, της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από το Λιμεναρχείο μέχρι το άγαλμα του Καββαδία, αλλά και για τις εργασίες αποκατάστασης στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου, που προχωρούν και όταν ολοκληρωθούν θα έχουμε «ένα Κολυμβητήριο κουκλί».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο έργο οδοποιίας που θα ξεκινήσει αρχές Μαρτίου με την ασφαλτόστρωση δρόμων στο Αργοστόλι, αλλά και στην κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης που βρίσκεται πλέον στο Εθνικό Τυπογραφείο για να πάρει ΦΕΚ.

Παράλληλα, μετά την υπογραφή της σύμβασης έργου, ξεκινάει ένα πολύ σημαντικό έργο για την ποιότητα ζωής των δημοτών με την αλλαγή των αμιαντοσωλήνων.

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλάτος: «Το έργο θα ξεκινήσει από την περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών του Αργοστολίου και μαζί με το έργο των αναπλάσεων των πλατειών, θα αναβαθμίσουν σημαντικά την περιοχή. Μέσα στο 2023 θα έχουμε σημαντική ανάπλαση στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών».

Αναφέρθηκε επίσης στο πρώτο Κρουαζιερόπλοιο που θα επισκεφθεί φέτος το λιμάνι του Πόρου: «Είναι πολύ σημαντικό και το θέλουν πολύ εκεί. Θέλουμε να μεταφερθεί η τουριστική κίνηση και στον Πόρο. Με τις προσπάθειες που κάνουμε ο Πόρος θα ξαναβρεί την παλιά του αίγλη και θα γίνει ξανά σημείο αναφορά για τον τουρισμό της Κεφαλονιάς».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-579202971?si=db12a3cae82a45088706be98c3db3c27&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250