Θεόφιλος στο ΝΗΣΙ 93,9 για το ξεκίνημα του μεγάλου έργου του Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου: "Σπουδαία στιγμή για την πόλη, το νησί μας και την χώρα μας"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 09:11

Θεόφιλος στο ΝΗΣΙ 93,9 για το ξεκίνημα του μεγάλου έργου του Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου: "Σπουδαία στιγμή για την πόλη, το νησί μας και την χώρα μας"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Νησί” 93,9 και στην εκπομπή το “Βήμα του Πολίτη” με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, για την υπογραφή της σύμβασης για το ξεκίνημα του μεγάλου έργου του Μουσείου Γερασίμου Σκλάβου.

«Για μένα είναι η πιο σημαντική ημέρα της δικής μου δημοτικής περιόδου. Ήταν η πιο ωραία στιγμή που καταφέραμε ένα έργο που οραματίστηκε ο Γιώργος Τσιλιμιδός, ως τότε Δήμαρχος Αργοστολίου, να αγοράσει το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος για να το αποδώσει στον πολιτισμό. 10 χρόνια αυτή η ενέργεια δεν προχώρησε επί θητείας Αλέξανδρου Παρίση και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με την δική μας δημοτική Αρχή, να μελετήσουμε, να ωριμάσουμε, να βρούμε αυτή την σπουδαία συλλογή, με την συνδρομή του Γιώργου Τσιλιμιδού και του Νίκου Φραντζή και να μας δωρίσει η οικογένεια αυτή την σπουδαία συλλογή του Γεράσιμου Σκλάβου.

Πιστεύω μέσα στο 2023 η εταιρία θα καταφέρει να υλοποιήσει αυτό το σπουδαίο έργο. Άλλωστε, είναι μία από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μία σπουδαία στιγμή για την πόλη, για το νησί μας και για την χώρα μας. Και η σημερινή μέρα, είναι και μία απάντηση σε αυτούς που έλεγαν ότι θα γίνει το "Μουσείο κατσαρίδας".

Εμείς δεν εκφραζόμαστε και έχουμε την υπομονή να μιλάμε με έργα όταν πρέπει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αργοστολίου.

Παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/4a-10?si=f3a2687b7b4c48548d0f3905b316544a&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250