Θεόφιλος: «Δημοπρατημένα ήδη από την Δημοτική Αρχή τα πιο πολλά από τα έργα που εξήγγειλαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι - Χαίρομαι που κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι αυτό που υλοποιούμε!»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 13:49

Θεόφιλος: «Δημοπρατημένα ήδη από την Δημοτική Αρχή τα πιο πολλά από τα έργα που εξήγγειλαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι - Χαίρομαι που κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι αυτό που υλοποιούμε!»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή το "Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

Για την ύπαρξη περιπολικών της αστυνομίας στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε πως: «Μετά το δημοτικό συμβούλιο που όλοι ξανά συμφωνήσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την παραβατικότητα και με όλα αυτά τα άσχημα που γίνονται στην πόλη μας, έχει έρθει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο Αργοστόλι για να επιβάλει την τάξη. Αυτό είναι αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήσαμε και εγώ περιμένω και το ραντεβού με τον Υπουργό τον κ. Θεοδωρικάκο για το θέμα αυτό. Η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει την δουλειά της. Αρα κάθε μέρα θα βλέπετε την αστυνομία στην πλατεία του Αργοστολίου και στην πόλη μας, μέχρι να καταλάβουν αυτοί που δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία της πόλης, ότι πρέπει να αλλάξουν τακτική και να σέβονται τους συμπολίτες μας και να εφαρμόζεται ο νόμος. Η ανοχή μας έχει τελειώσει. Χαίρομαι να βλέπω τα περιπολικά να βρίσκονται στην πλατεία, μέχρι να μπει τάξη. Θεωρώ ότι όλο αυτό θα λυθεί σύντομα και δεν θα βλέπουμε αυτή την εικόνα».

Για τα προγράμματα που έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιοποιούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε ότι: «Αυτά πρώτη φορά συμβαίνουν στην ιστορία της αυτοδιοίκησης, να ανακοινώνουν προγράμματα έναν χρόνο πριν τις εκλογές! Τα πιο πολλά από αυτά τα έργα που έχουν εξαγγείλει οι υποψήφιοι, είναι δημοπρατημένα από την Δημοτική Αρχή και θα εκτελεστούν το επόμενο διάστημα. Χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι αυτό που καταφέραμε να υλοποιήσουμε!».

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-675192162?si=45e0ce7db6374412be9907507e3da0c9&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250