Θεόφιλος: «Στην εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών για τον Τάσο Γερμενή, αισθάνθηκα υπερήφανος για τους διακεκριμένους Κεφαλονίτες επιστήμονες"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 15:57

Θεόφιλος: «Στην εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών για τον Τάσο Γερμενή, αισθάνθηκα υπερήφανος για τους διακεκριμένους Κεφαλονίτες επιστήμονες"

- Θα έπρεπε να είναι το "όπλο" μας ως Κεφαλονιά»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα: "Βρέθηκα στην Αθήνα για να παραστώ στην Ακαδημία Αθηνών για την εκδήλωση για τον Τάσο Γερμενή, έναν γιατρό που μας έχει κάνει όλους υπερήφανους στην Κεφαλονιά. Ένιωσα υπερήφανος που είδα στην Ακαδημία Αθηνών, τον Φωκά, τον Τζάκη, Κεφαλονίτες επιστήμονες διακεκριμένους που θα έπρεπε να είναι το "όπλο" μας ως Κεφαλονιά και να τους είχαμε αξιοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αργοστολίου αποκάλυψε ότι την Τρίτη 7 Ιουνίου θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καλεσμένος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκδήλωση που θα γίνει για τον Γεράσιμο Σκλάβο, καθώς ένα έκθεμά του κοσμεί το γραφείο του Πρωθυπουργού. Μαζί του θα βρεθεί και  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής.

«Αυτό δείχνει πόσο σημαντικός είναι για τον τόπο μας ο Γεράσιμος Σκλάβος και τα έργα του» τόνισε ο Δήμαρχος Αργοστολίου.

Παρακάτω όλο τη ηχητικό της συνέντευξης 

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-720978223?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250